jungle gym

Jungle Gym

jungle gym

Jungle Gym

De speeltoestellen van Jungle Gym, bieden onbeperkte fysieke en mentale prikkeling in de veilige omgeving van je eigen tuin. NuBuiten.nl is officieel Jungle Gym dealer, en garandeert daarom de Laagste Prijs Garantie op het gehele Jungle Gym assortiment!

Waarom Jungle Gym?

Jungle Gym is expert in avontuurlijke, activerende en dé allerleukste speeltoestellen voor in de tuin. Al bijna 2 decennia produceren ze houten speeltoestellen en bieden ze een uitgebreide collectie speeltorens, uitbreidingsmodules, accessoires, schommels en glijbanen en nog veel meer.

Jungle Gym wordt beschouwd als Europa’s toonaangevende ontwerper van veilige speeltoestellen, schommels en glijbanen. De producten moedigen kinderen aan te klimmen, schommelen en glijden op een veilig speeltoestel en in een veilige omgeving.

Jungle Gym assortiment

Het Jungle Gym assortiment biedt een scala aan speelhuisjes en accessoires die spelenderwijs het fysieke en mentale vermogen stimuleren. Van tactische en probleemoplossende uitdagingen tot oefeningen in evenwicht en behendigheid, een Jungle Gym speeltoestel combineert plezier met leerzame ontdekkingen. Het speelplezier van uw kinderen wordt versterkt door het prikkelen van hun eigen fantasie, creativiteit, beweging, coördinatie en kracht..

Het primaire doel van Jungle Gym is speeltoestellen ontwerpen, vervaardigen en op de markt brengen vanuit een innovatieve benadering. Dit betekent: speeltoestellen, schommels en glijbanen voor in de particuliere achtertuin die familie plezier, veiligheid en uitdaging geven.
Klik op Jungle Gym om direct alle Jungle Gym speeltoestellen te bekijken! 

 

jungle gym nubuiten.nl

Kijk ook eens op de website van Jungle Gym speeltoestellen zelf!

Comments are closed.