Je occasion verkopen: let op met stilstand

Wilt u als particulier uw auto verkopen, dan kan het best zijn dat het voertuig een poosje zal stilstaan. Tussen het moment dat je er de laatste rit mee maakte en het moment dat het voertuig verkocht wordt, liggen doorgaans meerdere dag tot zelfs weken en maanden.

Op het moment dat de auto stil staat, lijkt het dat de auto veilig is, maar niets is minder waar. Een stilstaande auto is een gedroomde plaats voor ongedierte om allerlei kwaad aan te richten.

Een auto verkopen voordat er schade wordt aangericht

Zo is er momenteel sprake van steenmarters die heel wat schade aanrichten aan stilstaande auto’s. Om een of andere reden is het dier verzot op de kabels die in een auto zitten. Men vermoedt dat dit iets te maken heeft met het feit dat sommige kabels visolie zouden bevatten. In elk geval kan het dier dermate aan de kabels knagen dat de auto ofwel niet meer wilt starten ofwel dat er zelfs kortsluiting kan ontstaan. Het laten herstellen van de kabels kan al gauw om en bij de 300 euro kosten. Daar zit u als particuliere auto verkopen natuurlijk niet op te wachten, de bedoeling is om geld aan de 2de hands auto te verdienen en niet om er extra kosten aan te hebben door vervelende beestjes of door gebrek aan onderhoud. Het beste is dus om zo snel mogelijk uw auto te verkopen aan occasion inkoop site om te voorkomen dat u voor hoge kosten komt te staan met de tijd.

Vermijd extra kosten door uw occasion te verkopen via “ikwilvanmijnautoaf.nl”

Om te vermijden dat uw auto lang moet stilstaan alvorens u hem kan verkopen, kunt u opteren voor een samenwerking met de auto verkopen site “ikwilvanmijnautoaf.nl”. Hier kunt u gratis de kenmerken van uw auto doorgeven en men gaat dan voor u op zoek naar geïnteresseerde auto inkopers. Meestal kan men binnen de 48 uren een bod verwachten dat realistisch is. Op die manier is uw auto heel snel verkocht, zonder dat u er zelf veel werk aan hoeft te besteden. Zelfs naar de keuring gaan is niet meer nodig aangezien de auto verkocht wordt aan een handelaar. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat meer en meer mensen voor deze manier kiezen om hun auto te verkopen. Het bespaart u een pak werk en je hoeft niet alert te zijn voor bedrieglijke praktijken enzovoort. Op deze manier zijn er duizenden auto’s eerlijk verkocht over de laatste paar jaren aan allerlei auto inkoop bedrijven in heel Nederland, Belgie, Duitsland en zelfs de Verenigde Staten.

 

 

Comments are closed.