Je bestelbus verkopen is net zo makkelijk als een auto verkopen

Een bestelbus verkopen kon je in het verleden niet vergelijken met het verkopen van een auto. De grootste reden was dat je maar uit een handje vol kopers kon kiezen, omdat particulieren hier geen belang bij hadden. Maar tegenwoordig verkoop je ook je bestelbus in een handomdraai.

Ondernemers van bijvoorbeeld transportbedrijven zijn vaak genoodzaakt één of meerdere bestelbussen aan te schaffen. Ook voor particulieren kan het hebben van een bestelbus uitkomst bieden. Sommige hobby’s vragen nu eenmaal om veel laadruimte, denk aan mountainbiken of quad cross. Op het moment dat je je hobby’s niet meer wilt of kunt uitoefenen, kost het flink wat geld om de bestelbus stil te laten staan. Of misschien heb jij een eigen bedrijf gehad, maar zit jij nu als particulier met een bestelbus in je maag. Je bestelbus snel verkopen bespaart je heel wat geld. Hoe krijg je dat zo snel mogelijk voor elkaar?

Bestelbus online verkopen
Personenbus, touringcar of bestelbus verkopen? Als eigenaar doe je er verstandig aan de auto verkoop site ikwilvanmijnauto.nl in de gaten te houden. Naast auto’s kun je hier ook voor je bestelbus terecht. In het afgelopen jaar hebben vele eigenaren van bestelbussen de virtuele weg naar ikwilvanmijnautoaf.nl gevonden. Het aantal aanmeldingen en verkochte bestelbussen is enorm toegenomen. De reden daarvoor ligt bij de ondernemers zelf. Zij zijn kritischer gaan kijken naar de samenstelling van hun wagenpark. Daarnaast is het aantal afnemers voor deze bestelbussen flink gestegen.

Maximale opbrengst
Wat moet je doen om het maximale bedrag te krijgen als je je bestelbus wilt verkopen? Ga naar de website ikwilvanmijnautoaf.nl en vul het kenteken in. Vul daarna stap voor de stap de aanvullende gegevens van je bestelbus in. Binnen 10 minuutjes is de aanmelding volbracht en wordt de bus direct in een afgeschermde veiling gezet. Binnen een dag ontvang je gegarandeerd gratis en vrijblijvend het hoogste bod. Met een druk op de knop kun je de verkoop definitief afronden.

Comments are closed.