Is uw garagepoort kapot? ROMASS helpt u

Uw garagepoort doet ineens gek en u weet niet waarom en u gaat zitten googelen en komt erachter dat die kapot dat is natuurlijk nooit leuk om te lezen, maar wij van ROMASS adviseren u dan niet het zelf te gaan oplossen, waarom denkt u nou de reden daarvoor is uw eigen veiligheid. Zonder enige echte kennis en de goede gereedschap kunt u u zelf heel erg bezeren terwijl het niet nodig was. Op zo een moment moet u ons contacteren wij van ROMASS staan klaar om u te helpen met uw probleem.

Fijn dat jullie willen helpen, maar wat bieden jullie?

Nou wat wij bieden beste lezer is een team vol met top techniekers die met hun ervaring en kennis uw garagepoort helemaal tiptop in orde gaan maken en naast hun staat een top administratief en service team klaar om u te helpen met alle andere zaken. Wij bij ROMASS staan altijd klaar voor onze klanten met een probleem aan hun garagepoort en daarom staat naast een goede technieker die we naar u zullen sturen is bij ons service nummer 1, want wij willen dat u uiteindelijk geen probleem of gezeik meer zult gaan hebben eenmaal onze ervaren technieker langs is gekomen.

Dat is mooi om te lezen alleen hoe maak ik dan een afspraak? 

Net zo simpel als het maken van een eitje maakt u een afspraak. U kunt bij ons op onze website met 7 gemakkelijke stappen een afspraak inplannen of als u bellen fijner vindt, is dat ook een optie u krijgt dan iemand van ons team die u helpt met het inplannen van een afspraak.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie kunt u ons bellen of u kunt een kijkje nemen op onze website.

Telefoonnummer: 078 484 996

Website: romass.be

Comments are closed.