Is er een relatie tussen snurken en alcehol?

Snurken is een veelvoorkomend probleem bij met name ouderen. Zelf heb je het niet door als je aan het snurken bent, maar je partner kan er erg veel last van hebben. Mensen die snurken schamen zich vaak voor hun probleem en bij de partner kan het snurken de slaap verstoren. Factoren die snurken kunnen veroorzaken zijn afwijkingen van de neus- en keelholte, een hoge leeftijd, roken, overgewicht, zwangerschap, gebruik van medicatie, verkoudheid, hormonale factoren en alcohol. Wanneer jij last hebt van snurken door bijvoorbeeld alcohol, is het een idee om Airmax snurken uit te proberen.

De relatie tussen alcohol en snurken
Zoals in de vorige alinea wordt aangegeven, is er een relatie tussen alcohol en snurken. Alcoholconsumptie zorgt er niet alleen voor dat je meer gaat snurken, maar het kan ook een harder geluid veroorzaken. Door alcohol verslappen de spieren die de keelholte openhouden. De lucht die langs de neus- en keelholte komt zorgt voor trillingen en veroorzaakt het vervelende geluid. Tevens zorgt alcohol ervoor dat dat je je ademhaling minder onder controle hebt tijdens het slapen. Normaal kan je wakker worden wanneer je zelf hard snurkt, maar door de verdovende werking van alcohol gebeurt dit minder snel. Wanneer je partner en/of jij hier last van hebben is het verstandig om het alcoholgebruik te verminderen of Airmax snurken te gebruiken.

Het product Airmax
Airmax is gemaakt van een zachte medisch gecertificeerde kunststof. Wanneer je een verpakking van Airmax koopt krijg je twee stuks, waarmee je een half jaar vrijer kunt ademen. Zonder dat het zichtbaar is, verwijdt het product het smalste gedeelte van de neusingang. Er is hierdoor sprake van een betere luchtdoorstroming, waardoor er meer zuurstof diep in de longen komt. Het gebruik van Airmax snurken is comfortabel en bewezen effectief. Voor gebruik hoef je het product alleen maar met water af te spoelen. Je merkt dat je de Airmax goed hebt geplaatst, wanneer de pootjes de neusingang wijder maken. Airmax kan ook gebruikt worden bij een verkoudheid, zwangerschap en bij het sporten. Het product is te koop bij apotheken en verschillende online winkels.

Comments are closed.