iPhone kapot? Laat uw iPhone herstellen!

Wanneer uw iPhone stuk gaat, uw steun en toeverlaat, uw alledaags gebruikte hebbedingetje, dan valt er een stuk weg uit uw digitale onderkomen. U zou ervoor kunnen kiezen om uw iPhone op te sturen naar de fabriek, maar wanneer u buiten de garantie valt dan worden de kosten op u verhaalt. Die kunnen aardig hoog uitvallen, maar het is aan te raden om uw iPhone te laten repareren door een derde partij. Een specialist in de producten van de wereldbekende fabrikant. Een iPhone herstellen, zo wordt dat ook wel genoemd.

Als we een onafhankelijke studie mogen geloven crasht de software van de iPhone nauwelijks en zijn er maar 2,1 procent defecten te bespeuren binnen de eerste 12 maanden van het gebruik van een iPhone. Dat is natuurlijk goed nieuws, echter valt de populaire smartphone nog wel vaak door schuld van de eigenaar. 77% van alle toestellen die op de grond zijn gevallen hebben lichte tot ernstige schade opgelopen en dienen te worden gerepareerd. Schade kan bestaan uit een scheur in het scherm tot een intern probleem waardoor de iPhone niet goed meer werkt. Al deze defecten kunnen relatief eenvoudig worden verholpen door een specialist. Één van die specialisten is Techphone, een Belgische reparateur te Antwerpen.

Voordat we ingaan op Techphone zelf benoemen we nog even de voordelen van iPhone herstellen:

● Herstellen kan tussen een half uur en maximaal 5 werkdagen worden gerealiseerd;
● Alle type iPhones kunnen worden herstelt;
● Geen langdurige procedure en betaalbare tarieven.

Techphone
Hierboven hebben we Techphone al even genoemd, Techphone is een van de beste en meest vooruitstrevende reparateurs van België als het gaat om Apple apparatuur zoals de iPhone en de iPad. Bovendien worden reparaties binnen 5 werkdagen opgeleverd, dus snel zijn ze nog ook. Wilt u meer weten over de services en de bijbehorende garanties van Techphone? Bezoek dan de website via techphone.be.

Comments are closed.