iPhone gebruikers erg blij met iOS 7

Voor het eerst is iOS helemaal op de schop gegaan. iOS 7 heeft namelijk een compleet nieuw uiterlijk gekregen en iPhone gebruikers lijken hier erg blij mee. Het raakt namelijk ook wel eens tijd dat iOS een ander uiterlijk krijgt.

De iPhone ziet er namelijk al jaren eigenlijk een beetje hetzelfde uit, en op de presentatie van iOS 7 werd hier dan eindelijk een einde aan gemaakt. iOS 7 is een stuk vrolijker en ziet er naar mijn mening erg goed uit.

Maar ook andere iPhone gebruikers zijn zeer te spreken over deze nieuwe versie. Ze hebben natuurlijk niet voor niks een iPhone gekocht en willen wel eens dat hun toestel in een nieuw jasje gestopt word.

Verwacht wordt dat er een nieuwe iPhone tegelijkertijd met iOS 7 zal uitkomen. Apple heeft al gezegd dat iOS 7 in de herfst van 2013 te downloaden zal zijn, dus wellicht dat we dan ook een nieuwe iPhone kunnen kopen.

Wil jij ook een iPhone kopen? Dan raad ik je aan om eerst alle prijzen goed te vergelijken. Er zit namelijk veel verschil in prijzen en je kunt daardoor veel geld besparen, en dat heb je dan toch maar mooi in je zak ;).

Er zijn op internet veel verschillende websites waar je de prijzen kunt vergelijken en informatie kunt lezen over iOS 7.

Comments are closed.