iPad Air reparatie Haarlem

iPad Air reparatie Haarlem

Ik maak (net als heel wat andere mensen) iets te veel gebruik van mijn iPad. De simpele bediening werkt zeer verslavend, zo ook het prachtige scherm. Thuis of onderweg, in een handomdraai wissel ik van media, van krant naar film en van blog naar mail, noem het maar op. Des te groter was daarom de schrik toen ik het apparaat gisteren liet vallen en het scherm gebarsten zag.
Eventjes had ik de angst dat mijn iPad niet meer te redden viel. Het zag er namelijk ongelooflijk verbrijzeld uit. Maar gelukkig ben ik toch op zoek gegaan naar een reparatiecenter. Via Google kwam ik terecht bij VistaRepair, een servicecenter gelegen aan de A. Hofmanweg in Haarlem. Dit is vlakbij de IKEA en erg gemakkelijk bereikbaar. En daarbovenop is er nog een extra voordeel, je kunt namelijk gratis parkeren!
Ik maakte een afspraak op hun online agenda en kreeg onmiddellijk een bevestiging. Dezelfde middag nog stond ik in hun kantoor. Ik overhandigde mijn iPad aan de reparateur voor onderzoek en binnen een paar minuten kreeg ik te horen dat de iPad Air scherm reparatie ongeveer een uur zou duren.
In plaats van te wachten in het kantoor besloot ik de tijd te gebruiken voor een bezoek aan de supermarkt. Dit duurde iets minder lang dan ik had verwacht en binnen drie kwartier was ik weer terug bij VistaRepair. Uiteindelijk bleek ik precies op tijd. De reparateur was net klaar en mijn iPad zag er weer als nieuw uit.
Ik kon meteen afrekenen, kreeg een factuur uitgeprint en was in een aantal minuten alweer op weg naar huis. Met mijn geliefde iPad. Waar ik iets te veel gebruik van maak.

Comments are closed.