Inzicht in het ontwerp van een gebouw met op maat gemaakte maquettes

Maquettes geven u inzicht in het ontwerp van een gebouw. Het maakt het visueel. Ontwerpen van gebouwen, scholen of zelfs steden kunnen visueel en inzichtelijk gemaakt worden. Als het ontwerp gepresenteerd moet worden, kunnen maquettes een toegevoegde waarde geven. Op deze manier kunnen klanten en opdrachtgevers overtuigd worden van het ontwerp. Doordat het ontwerp visueel gemaakt is door maquettes, krijgen zij namelijk een beter beeld van het ontwerp en is dit ontwerp beter te begrijpen.

Maquettebouw door een specialist

Kies ervoor om uw ontwerp visueel te maken door middel van het laten maken van maquettes. Laat maquettebouw te allen tijde uitvoeren door een specialist. Het is namelijk van belang dat de maquettebouw zo precies mogelijk en volledig op maat wordt uitgevoerd. Maquettes worden vaak gemaakt met policarbonaat, ABS en hard polystyreen. Dit zijn duurzame materialen. Vaak start de maquettebouw met een inleidend gesprek: bespreek duidelijk wat er van de maquettes verwacht wordt. Daarna wordt de ontwerpen opgestuurd. Door de maquettebouw specialist worden de maquettes gemaakt; volledig naar wens en op maat. Laat uw ontwerp spreken en maakt en visueel voor klanten en opdrachtgevers om ze te overtuigen van het ontwerp!

Corduwener maquettes heeft ruim twintig jaar ervaring in het vervaardigen van architectonische, stedenbouwkundige en interieurmaquettes.

Comments are closed.