Investeren in Vastgoed in Turkije, Immobiliën kopen in Turkije

0000137764-INT Logoikke

Investeren in Turkije, Investeren in Onroerend Goed in Turkije, je hoort er tegenwoordig heel veel over en je wordt overstelpt door websites en aanbiedingen, maar is een huisje onder de zon kopen nu écht een goed idee?

Turkije heeft als aspirant kandidaat voor de bijtreding tot de europese unie zeer goede banden met europa en de gehele europese unie en heeft ook een zeer goede relatie met de verenigde naties commissie en wordt zelfs door veel landen als europees land beschouwd. De economie in Turkije floreert vandaag dankzij de niet toetreding tot het europese muntsysteem en mede door het feit dat Turkije een zo goed als zelf bedruipend land is, wat inhoud dat het zijn eigen gas en olie voorraden heeft en zo goed als niets importeert uit andere landen.

Het land zijn economie is gebaseerd op export van vooral fruit, groenten en textiel en voor het overgrote deel van het booming tourisme. De banken in Turkije hebben weinig tot geen invloed van de europese en amerikaanse bankencrisis ondervonden en geven vandaag nog een standaard rente van 3% De lokale bevolking bestaat voor ongeveer 50 a 60% uit studenten die binnen 5 a 10 jaar allen afgestudeerd zijn en meedraaien in het economishe systeem van Turkije en het land kent een vergrijzing van maar 5 a 10%.

Dit alles draagt bij tot de conclusie die veel europese en amerikaanse finaciele analysten vandaag maken dat Turkije de volgende 10 a 15 jaar wel eens een nieuwe economische grootmacht zou kunnen worden, wat een enorme prijsstijging van onroerend goed zou betekenen.

Turkije is ook een zeer populaire vakantiebestemming aan het worden voor mensen uit verschillende contreinen. Ook meer en meer investeerders uit het buitenlandse hotelwezen zien deze trend en zijn vollop aan het investeren in het land. Het land is erg gunstig strategisch gelegen, als aspirant Europees land, deels ook Klein-Aziatisch, tussen Centraal-Azië, Midden-Oosten, Noord-Afrika en de Europese Unie en haar markten.

Er bestaan al overeenkomsten (bilaterale verdragen) tussen Turkije en 39 andere (vooral westerse) landen, inclusief Belgie en Nederland, om grensoverschrijdende investeringen te promoten en te beschermen, om te voorkomen dat er dubbele belasting zou moeten worden betaald door buitenlandse investeerders. Sinds 1996 is er een douane unie met de Europese gemeenschap en sinds 1999 is dit land dus ook officieel kandidaat-lid van de EU.

We kennen hier een erg liberaal investeringsklimaat, inclusief vrij handelsverkeer en vrij (internationaal) kapitaalsverkeer, inclusief verkeer van winsten, dividenten, salaris, pensioenen, subsidies en vrijhandelszones. Er zijn geen staatsdirigistische overheids-prijsregulaties. Er is een grote huizenmarkt met meer dan 62 miljoen huis-consumenten.

Turkije kent een moderne infrastructuur: moderne wegen, gezondheidszorg van mondiale topkwaliteit, beroemde en mondiaal aanzuigende orthodentistische en anderszins tandheelkundige en chirurgische verrichtingen tegen lage kosten en zonder wachtlijsten. Turkije is een prominent en nog steeds groeiend vakantieparadijs, voor zowel strandvakanties, culturele tours, archeologie, sportvakanties als “second life” voor gepensioneerden.

The World Trade Organisation beschouwt dit land als een van de meest dynamische landen van dit moment. The sunday times heeft Turkije in 2012 uitgeroepen tot meest interessant investerings locatie.  Dit alles maakt van Turkije een zeer interessante beleggingsmarkt en willen wij als gerenomeerd immokantoor voor u al het nodige doen om de aankoop van uw droomhuis in Turkije van A tot Z te regelen.

Investeer in Turkije is een leuke website in het nederlands waar u ons volledig aanbod van huizen, Villa’s, Appartementen, Vakantiehuizen, Studio’s, Penthouses, Percelen grond, Commerciële panden en Nieuwbouw projecten kan terugvinden. Wij zijn een gerenomeerde Turkse Vastgoed Organisatie die vastgoed verkoopt aan de héle West-Kust van Turkije. Wij werken vanuit België samen met een Belgische nederlands talige Agent ¨voor de Belgische en Nederlandse markt, die u vanuit België bijstaat bij de selectie, inspectie, aankoop en eventuele verhuur van uw vastgoed in Turkije.

Wij hebben het grootste aanbod immobiliën in Alanya, Antalya, Bodrum, Cesme, Didim, Istanbul en Izmir. Wij hebben exclusieve eigendommen en nieuwbouwprojecten met speciaal voor onze groep afgesproken voorwaarden in ons aanbod, gaande van kosteloze financieringen tot gegarandeerde huur rendementen op contract.

U kan bij ons terecht met al uw vragen in verband de onroerend goed markt in Turkije, wij staan steeds klaar met een passend antwoord. Voor meer informatie of het aanbod van ons onroerend goed gelieve te kijken op onze website: http://investinturkey.co/nl

U kan ons vanuit België of Nederland steeds contacteren op mail via stephane@investinturkey.co of per telefoon op 0032(0)498166460

Comments are closed.