Interieur styling

Dagelijks krijg ik vragen van mensen welke kleur moet ik gebruiken, of welke kleur past er bij mijn meubels.

Past dit kastje ook in mijn badkamer en welke verf moet ik hiervoor gebruiken.

Heel erg veel mensen bekijken hun huis niet meer objectief want ze zijn zo gewent aan hun inrichting dat ze de mogelijkheden en potentie van de ruimte niet meer zien.

Toch is dat in heel erg veel gevallen jammer, want met een aantal simpele aanpassingen kan je huis volledig restylen en heb je het idee dat je in een nieuwe woning binnenstapt.

De afgelopen jaren heb ik ook veel klanten geholpen om hun huis aan te passen ( in veel gevallen met een zeer beperkt budget ) waardoor het huis uiteindelijk sneller of beter wer verkocht en in de meeste gevallen hoeft dat niet erg veel geld te kosten.

De mensen die ik spreek zijn vaak stapeldol op hun eigen huis en kunnen niet meer kijken met de blik van “hoe ziet de koper” mijn huis of zien de mogelijkheden door gewoonte van hun eigen woning niet meer.

Het allerbelangste is om je objectief  in je eigen woning te verplaatsen. Hier help ik je graag mee.

Wat maakt jouw huis bijzonder, is het de inrichting, locatie, ruimte, licht inval, omgeving, afwerking,  hoe kunnen we de ruimte of kleurstelling beter of anders tot zijn recht laten komen ?

Samen met mijn klanten ga ik rustig bekijken hoe we dat moeten aanpakken, ik maak geen moeilijke rapporten om uren te kunnen declareren, maar kijk samen met jullie naar de woning.

Is er achterstallig onderhoud, hoe is de kleurstelling, is die niet te persoonlijk dat het veel kopers afschrikt ? Staat er niet teveel in je huis ?

Of we gaan samen kijken welke mogelijkheden je huis kan bieden om het ruimtelijker of lichter te maken of als jij dat wilt volledig te restylen.

Een advies van een goede styliste kan zorgen dat u huis sneller verkoopt of tegen een betere prijs, misschien is dat in jullie geval wel een hele verstandige beslissing.

Als professioneel interieurstyliste help ik je hier graag bij, wil je gebruik maken van mijn diensten kun je mij bellen of mailen om een afspraak te maken en wie weet is je woning in een paar weken wel echt je eigen droomhuis geworden waar je nooit meer weg wilt.

theshabbyshed     open your world with inspiring gifts

Comments are closed.