Installatiebedrijf in Enschede nodig

Alleen al in januari , installatiebedrijf Enschede nodig de start van het vrije verkeer van werknemers voor de burgers van de EU-landen , hun aantallen in Duitsland gestegen met 9850 ; dit waren 80 procent meer dan een jaar geleden , blijkt uit een interne analyse door het Instituut voor Arbeidsmarkt en Werkgelegenheid Research ( IAB ) presenteren het persagentschap dpa . Tegen het einde van 2013 , Bulgaren installatiebedrijf Enschede en Roemenen moeten werkvergunningen .

In februari 8933 meer burgers van de twee landen naar Duitsland kwam na IAB data – dit waren echter slechts 24 procent meer dan installatiebedrijf Enschede in februari vorig jaar . Het aantal Bulgaren en Roemenen steeg tot rond 430 000 ; of ongeveer 5,5 procent van de bijna 7,7 miljoen buitenlanders die in Duitsland . Voor het volledige jaar 2014 verwacht het IAB , het Instituut van de federale arbeidsbureau ( BA ) , met ongeveer 100.000-180.000 migreren van de twee Zuidoost- Europese landen.

Meestal goed opgeleide immigranten zou snel installatiebedrijf Enschede hebben een baan gevonden in Duitsland , met nadruk op de arbeidsmarkt onderzoekers . Tegen het einde van januari , het aantal werknemers uit beide landen was toegenomen met 13 281 .

Volgens de opmerkingen van de federale arbeidsbureau ( BA ) profiteren van vrij verkeer regels al woonde in Duitsland voor Bulgaren en Roemenen . ” Velen gebruiken de controle om werk te zoeken of om hun huidige werk te legaliseren “, zei BA bestuurslid Heinrich Alt donderdag .

Merkt op dat een aanvraag voor veel immigranten installatiebedrijf Enschede uit de twee landen snel na hun aankomst in Duitsland Hartz IV , zie ver noch het federale agentschap noch de arbeidsmarkt onderzoekers .

Echter , de overeenkomstige cijfers zijn alleen beschikbaar tot het einde van 2013 . Hoewel dit een lichte stijging van de Hartz IV -ontvangers uit Roemenië en Bulgarije : Met 45 260 had op 31 december 2013 een op de tien ontvangen in Duitsland levende Bulgaarse en Roemeense steun van het arbeidsbureau . Toch is de groep bleef onder het gemiddelde van alle buitenlanders die in installatiebedrijf Enschede Duitsland .

Comments are closed.