Inspiratie vinden voor uw nieuwe keuken

Waar begin je bij het werken met een keukenontwerper? Wat is de beste manier om uw eerste ontmoeting voor te bereiden? Wat moet je meenemen? Wat moet u vooraf doen om de meeste info uit uw vrije sessie te halen? Hier zijn twee tips die u zullen helpen om de meeste waarde te halen uit uw ontwerpoverleg voor uw moderne keuken.

1) Maak je eigen plakboek van ideeën. Je moet beginnen met het uitsnijden van foto’s uit boeken en tijdschriften, afdrukken van afbeeldingen van het internet en het creëren van je eigen plakboek van de dingen die je leuk vindt. Het is zeer belangrijk dat u een post-it note op de foto plakt met de reden waarom je die bepaalde foto gekozen hebt. Schrijf op wat je intrigeert op het moment dat u de foto kiest want het is onze ervaring dat wanneer klanten een verzameling hebben van 20 of 30 van deze, ze vaak vertellen dat ze hebben geen idee hebben waarom ze die foto hebben gekozen. Soms is het misschien de lamp, soms is het misschien de kap of misschien heeft u een vraag over de backsplash tegel die u graag had. Het kan niet de totale keuken zijn geweest, kan het niet de kasten zijn geweest, maar er was iets dat u in het bijzonder aantrekkelijk gevonden heeft. Daarom is het erg belangrijk dat je die reden op een post-it briefje op de foto kleeft.

2) Maak een wishlist. Uw wishlist moet ook specifieke dingen bevatten die je wilt veranderen aan uw bestaande keuken. Analyseer wat je leuk en niet leuk vindt aan uw keuken. Maak een lijst en laat die in de kamer hangen voor een paar weken. Zijn toestellen verouderd? Is de ruimte onaantrekkelijk? Is het efficiënt? Heeft u meer opslagruimte nodig? Schrijf het allemaal neer. Houdt u van de verlichting? Wilt u het uitzicht op de tuin houden? Schrijf dat ook op.
Tip: vindt inspiratie voor uw moderne keuken bij Kredo Keukendesign

Comments are closed.