Infraroodsauna en genieten

Samen met het bedrijf RUKU , de toonaangevende fabrikant en prof. dr. Kurz , de eigenaar van deze sauna technologie, hebben we de grootste infrarood sauna van Duitsland gemaakt . Aangevuld met een nieuwe, ruime licht gevulde serre zijn beschikbaar in de uitgebreide ALGARVE Gesundheitsbad nu met tepidarium , Gewaaide warmtestraling hutten en de nieuwe grote sauna drie verschillende applicaties met deze gezonde sauna technologie .
Warmte van binnen – het alternatief voor de klassieke sauna
InfrarotsaunaSo werkt infrarood
Gecontroleerde, veilig voor mens infrarode warmtestralen diep in het lichaam en warm het voorzichtig uit de binnenkant. De lucht in de sauna behoudt een comfortabele temperatuur . Vooral als je hoge temperaturen en warme lucht is niet zo goed kan verdragen , zal je snel de weldadige tegenstelling tot de klassieke sauna .
De aangename effect van infra- rood
Je spieren ontspannen , spanning en krampen kunnen worden opgelost. De stof heeft een betere doorbloeding en toevoer van zuurstof en voedingsstoffen . De cyclus gestabiliseerd en verhoogde bloeddruk daalt .
De helende werking van infrarood sauna diepe warmte
De thermische straling verhoogt het natuurlijke afweermechanisme van het lichaam. Het metabolisme wordt versneld , waardoor ziekteverwekkers worden verhinderd te vermenigvuldigen . Met de volgende symptomen diepe warmte is ondersteunend effect :
Hoge bloeddruk / problemen met de bloedsomloop , rugklachten , artritis / reuma / gewrichtsziekten, metabole en stoornissen in de bloedsomloop , migraine , psychosomatische aandoeningen , slapeloosheid , huidproblemen / cellulitis .

Comments are closed.