Infrarood sauna en zweten

Veel mensen infrarood sauna en zweten willen zweten in de sauna of het stoombad. Sommige hoop om zich te ontdoen van een paar extra ponden hier. Is dat mogelijk?

“Ons lichaam reageert voornamelijk tot warmte door hij gooit op het koelsysteem zo spoedig mogelijk”, zegt sport wetenschapper infrarood sauna Professor Ingo Froböse. “In de sauna een thermische stimulans wordt gebruikt van buiten, rijden de normale bedrijfstemperatuur van ongeveer 36.6 graden Celsius infrarood sauna duidelijk omhoog.” Het antwoord is overvloedig zweten. De huid straalt vloeistof, zodat een koeling vocht film op het oppervlak van het lichaam wordt gemaakt.

Prof. Ingo Froböse onze expert: Professor Ingo Froböse zweten verbruikt slechts weinig extra energie eigenlijk logisch dat deze infrarood sauna koeling verwerken om een paar extra calorieën te verbranden. “Maar niet mag worden verwacht omdat een buitensporige effect”, Fawaz maakt duidelijk. “Die, bijvoorbeeld, drie sauna’s distribueert een totaal verliest een liter vloeistof via zweten, relatief kleine 150 kilo calorieën verbrandt.” Zij komen overeen met ongeveer een kopje fruit yoghurt.

Naar behoren compenseren infrarood sauna voor het verlies van waterverlies van het gewicht, die onmiddellijk merkbaar na een sauna op de schaal, worden kan dus de meeste ontstaat ten dele uit het zweet uit water. Daarom is het belangrijk om te drinken genoeg na de sauna. “Houd in gedachten: het lichaam bestaat uit water tot ongeveer 60 procent.” Al een totale vochtverlies door vier procent infrarood sauna vertraagd mentale processen”, waarschuwt de sport wetenschapper. Maar bovenal hartproblemen met de bloedsomloop kunnen het resultaat. “Je drinkt een 0.3 liter glas lauw water voordat de eerste sessie van de sauna, om voor te bereiden het metabolisme”, zegt Fawaz en ontmoedigt verder: na elk een ander glas drinken water of beter nog Apple Spritzer. Zo maken slechts enkele minerale stoffen en sporenelementen het lichaam die hij heeft infrarood sauna verloren door het zweten.

Comments are closed.