Incassobureau kosten

Laatst zocht ik meer informatie op over incassobureau kosten. Ik vraag mij namelijk af hoeveel dat kost, zo’n incassobureau inschakelen. Ik heb zelf namelijk last van een klant die een factuur niet wilt betalen. Dat terwijl ik er wel recht op heb! Maar omdat ik er niet teveel uitgaven aan wil besteden, omdat het niet om zo een heel hoog bedrag gaat, ben ik eerst op het internet gaan zoeken naar hoeveel kosten een incassobureau met zich mee brengt.

Incassobureau Incasso Advocaten

Toen ik naar de kosten van een incassobureau ben gaan zoeken, kwam ik al snel Incasso Advocaten tegen en zij werken landelijk door heel Nederland. En zij geven aan dat ik aan hen geen kosten kwijt ben, omdat alles wordt verhaald op mijn debiteur! Klinkt perfect dus! Ik heb dan ook contact met hen opgenomen en mijn verhaal gedaan. Daarbij vertelde ik dat ik las heb van een klant die zijn factuur niet wilt betalen. En ik heb ook gemeld dat ik de bestelling zwart op wit heb staan, dat ik handtekening heb ten teken van dat ik de bestelde producten wel degelijk heb afgeleverd en ook binnen de afgesproken periode. Maar er wordt geweigerd dat te betalen. Overigens merkte ik, toen ik daar de producten ging afleveren, dat er al een aparte sfeer hing. In ieder geval geen positieve! Maar eerder dat er geen goede resultaten werden geboekt en men op het randje van faillissement stond.

Incasso

Degene aan de andere kant van de lijn begreep dit volkomen en gaf aan dat zij daar graag mee aan de slag gaan. Dit om ervoor te zorgen dat ik het geld waar ik recht op heb ontvang. Diezelfde dag nog heeft het incassobureau Van Loon Incasso Advocaten een brief uit de deur gestuurd met daarin een aanmaning voor mijn debiteur.

Uiteindelijk hebben ze het bij Incasso Advocaten voor elkaar gekregen om mijn debiteur te laten betalen. En hier heb ik hen dan ook hartelijk voor bedankt.

Comments are closed.