Inbrekers buiten de deur houden

Heeft u een eigen winkel of bedrijfspand? Dan wilt u inbrekers liever buiten de deur houden en uw waardevolle spullen van hen weghouden. U kunt heel wat maatregelen nemen om inbrekers buiten de deur te en weg te houden. Er zijn veel soorten inbraakpreventie op de markt waarmee u uw winkel of pand kunt beschermen. U kunt camerabeveiliging laten installeren om alles vast te leggen wat er gebeurt. Inbrekers die weten dat er een camera hangt zullen niet snel inbreken. U kunt voor de nacht een alarmsysteem laten plaatsen. Als er dan iemand binnen komt zonder dat hij het alarm heeft uitgeschakeld, gaat deze af. Nog een vorm van inbraakpreventie is om rolluiken te plaatsen voor uw winkel of pand. Dit houdt inbrekers zeker weten buiten de deur.

Inbraakwerende rolluiken

U kent de rolluiken voor in huis vast en zeker wel, die hebben een zonwerende werking. Deze rolluiken kunnen ook een inbraakwerende werking hebben. Deze rolluiken noemen wij inbraakwerende rolluiken. U heeft ze vast wel eens gezien in een winkelstraat op een zondag als de winkels gesloten zijn. De rolluiken zijn dan allemaal naar beneden om zo hun eigendommen te beschermen tegen inbrekers. De rolluiken zijn niet alleen goed om inbrekers buiten de deur te houden maar hebben ook een isolerende werking en ze houden ook geluid tegen.

Opbouwrolluiken plaatsen

Opbouwrolluiken plaatsen gebeurt vaak in de fabriek of bij nieuwbouw. De rolluiken worden dan geplaatst op de kozijnen bij uw ramen gemonteerd. Als u de keuze heeft genomen om rolluiken te laten plaatsen, moet u nog een keuze gaan maken over de kleur van het luik. Ook zijn er verschillende soorten van luxe waar u uit kunt kiezen. U heeft rolluiken die u handmatig moet laten zakken. ook kunt u kiezen voor een knop die de rolluiken laat zakken. Als laatste optie kunt u de rolluiken ook bestellen met afstandsbediening om ze te laten zakken. De keuze is aan u.

Comments are closed.