Ik had zo’n last van mijn skischoenen

Vorig jaar ben ik samen met mijn vrienden gaan skiën. Helaas moest ik na enkele dagen wat rust nemen omdat mijn enkels zo dik en blauw waren. De skischoenen zaten goed qua maat, maar ik had er ontzettend last van. De mensen die daar werkten – waar wij de skischoenen huurden – zeiden dat dat normaal was. Maar mijn vrienden hadden er minder last van dan ik en daardoor is mijn vakantie absoluut verprutst. In mijn eentje erwtensoep eten in het café terwijl ik de rest van mijn vrienden van de berg af zag roetsjen is nooit leuk. Dus ik heb besloten dat dat dit jaar anders gaat. Daarom ben ik op aanraden van een kennis van mij op zoek gegaan naar een bootfitter. Ik had er nog nooit van gehoord, maar een bootfitter is iemand die je helpt bij het vinden van passende skischoenen. Of anders gezegd: hij maakt de skischoenen passend. Daardoor heb je geen pijnlijke enkels of benen meer maar gewoon fijne skischoenen waar je in principe de rest van je leven mee verder kunt. Via Google kwam ik uit bij www.skicenter-edelweiss.nl en de eigenaar daar heeft me prima geholpen. We hebben besproken wat mijn wensen waren en mijn budget en aan de hand daarvan heb ik een prachtig stel goed passende skischoenen gekocht. Niemand gaat mijn vakantie meer om zeep helpen!

Comments are closed.