Ik ga op stage en ik neem mee…

Ik dacht dat ik overal aan had gedacht, maar niet dus. Bijna alles… Ik zal even bij het begin beginnen. Ik doe een opleiding HBO Communicatie en ik wil graag iets van de wereld zien. Daarom leek het mij een goed begin om mijn stage eens in een ander land te doen. Niet gelijk te hoog inzetten, dus ik besloot naar de Antillen te gaan. Profiteren van de mooie omgeving maar niet gelijk met een taalbarrière zitten. Alles kon immers in het Nederlands – wellicht met een Antilliaans accentje 😉 Maar goed, ik dacht dus dat ik aan alles had gedacht: ik had een woning geregeld, ik had een laptop, een werkplek, een stageplek, gezocht naar de plekken die ik moest zien, m’n ticket, m’n schoolopdracht. Niets vergeten, zou je zo denken. Tot ik daar kwam. Hoe ging ik me in hemelsnaam verplaatsen? Openbaar vervoer rijdt daar voor geen meter, een fiets was ook lastig, want je bent je leven niet zeker op zo’n metalen frame. Dus er moest een auto komen. Want ik kon niet lopend naar stage elke dag een paar kilometer. Een scooter was ook een optie maar dat werd afgeraden door mijn medestudenten om dezelfde reden als de fiets. Dus ik gelijk op Google op zoek naar een goede autoaanbieder. Zoektermen zoals ‘stageautoverhuur Curacao’ hielpen me verder. Dus ik toets in ‘stageautoverhuur Curacao’ en ik krijg een hoop resultaten te zien. Mijn medestudenten hadden al een paar bedrijven aanbevolen, dus op die websites even wat voorwaarden en beoordelingen gelezen. Nu rijd ik rond in een leuke Toyota die me overal veilig naar toe brengt. Ik wil natuurlijk wel in 1 stuk thuiskomen. En ook graag met goede cijfers.

Comments are closed.