Hyundai i10 i-Drive Cool 1.1i i-Drive Cool kopen met 2.036,00 euro korting

De nieuwe Hyundai I10 is een stijlvolle auto met een strakke carrosserie, en modern lijnenspel. Het uiterlijk van deze pracht auto is mooi meegenomen, maar het is niet alleen de look van de auto wat mensen massaal aantrekken. De auto is ook praktisch, veilig, ruim en uiteraard erg zuinig. Wat wilt u nog meer van een auto?

Het interieur van de Hyundai i10 is zeker niet saai: comfortabel, modern en vol kleur. Maar het belangrijkste blijft natuurlijk het rijplezier en de prestatie van deze nieuwe auto. Deze uitvoering is ideaal voor het gezin die op zoek is naar ruimte en veiligheid, de lage tildrempel van de kofferbak maakt het makkelijk om de boodschappen in te laden zonder uw rug onder druk te zetten. De achterbank biedt ook veel ruimte aan uw gezinsleden.

De Hyundai i10 kopen voor uw gezin

Deze pracht auto is voorzien van allerlei luxe extra’s, zoals bijvoorbeeld parkeersensoren (wat in Nederland best handig kan zijn in de smalle straten), top kwaliteit airbags en ABS om de veiligheid te kunnen garanderen en veel meer. Veel mensen denken dat als een auto veel extra’s heeft deze gelijk veel zwaarder weegt en vervolgens duurder is in de wegenbelasting, maar deze luxe Hyundai weegt maar slechts 880 kg, dat houdt in dat u in de prijsklasse zit van rond de 300 euro per jaar. Als u de nieuwe Hyundai i10 nu koopt op de auto kopen site 1DayCar.com krijgt u een geweldige aanbieding van 2.036 euro korting, dat is te vergelijken met ruim 5 jaar wegenbelasting kosten!

Uw huidige auto eerste verkopen?

Mocht u nog twijfelen omdat u nog met uw oude auto zit, dan kunnen wij u daar ook bij helpen. Laat uw oude auto dus niet in de weg zitten van deze geweldige kans om over te gaan op deze prachtige aanbieding. Verkoop uw oude auto kosteloos op de auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl, en verkoop uw auto binnen 48 uur zodat over kunt gaan op de nieuwe Hyundai i10 op de nieuwe auto kopen site 1DayCar.com.

 

Comments are closed.