Hydromassage in uw Jacuzzi

Een Jacuzzi is niet hetzelfde als een bubbelbad. Dit komt door de geïntegreerde RVS jets die in het bad zitten. Deze jets zorgen voor een stuwende waterstroom waardoor bepaalde lichaamsdelen extra gemasseerd worden.

Hydromassage is een vorm van massage waarbij opwaartse en krachtige waterstralen uit de jets tegen uw lichaam drukken. Wat deze vorm van therapie zo speciaal maakt in een Jacuzzi, is hier ook warmte bij komt kijken. Door deze combinatie van warm water en masserende jets zullen uw spieren ontspannen en zal uw lichaam ook sneller genezen. Denk bij de genezing van een Jacuzzi bijvoorbeeld aan het verhelpen van chronische rug-, nek- en schouderklachten, gewrichtspijn en hoofdpijn.

Een andere optie voor de Jacuzzi bestaat ook, namelijk een zwemspa. Hierbij geniet u van alle voordelen die een normale buitenspa biedt én meer. Een swimspa is namelijk een combinatie van een zwembad en spa in één. Het grote voordeel van zo’n zwemspa is dat u niet de grote ruimte nodig heeft als voor een zwembad, maar wel gewoon kunt genieten in een zwemgedeelte. Hierin kunt u namelijk zelf bepalen hoe hard de stroming van het water is en kiest u er zelf voor om een intensieve work out te volgen of om rustig te zwemmen.

Comments are closed.