Huur huisje, boompje, beestje

De huizenmarkt zit op het moment in een dip, maar dat hoeft nog niet te betekenen dat mensen zonder woning hoeven te zitten. Er zijn genoeg mensen die een tweede huis in het buitenland hebben en in Nederland hun huis tijdelijk verhuren. Hiermee blijft de mogelijkheid bestaan om gemakkelijk terug te keren naar Nederland. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat het oude huis maar niet verkocht wordt en leeg blijft staan. Dan kan je het huis beter verhuren om er zo toch nog enig profijt van hebben.

Uw huis verhuren?

Verhuur makelaars kunnen u hierbij helpen, een verhuurmakelaar neemt het werk van u over en zorgt ervoor dat uw huis zo snel mogelijk wordt verhuurd. Alle bijkomende zaken en zorgen zijn ook verleden tijd. Dit betekent dat u bijvoorbeeld niet uit het buitenland hiervoor hoeft terug te komen naar Nederland. Ook beschikken verhuur makelaars over een zeer uitgebreid netwerk waarvan gebruik gemaakt kan worden. Dit betekent dat het huis niet al te lang leeg blijft staan.

Eigen ervaring

Zoals velen tegenwoordig wou ons huis niet verkopen maar hadden wij onderhand wel al een ander huis gezocht. Toen hebben wij HousingXL benaderd of zij raad wisten met ons huis. Tijdelijk verhuren bleek een goede optie, twee manden later was ons oude huis bezet met een jong stel dat geen huis durfde te kopen in deze tijd. Omdat het huis bezet was en zo een vriendelijker interieur gekregen had, hebben wij het 6 maanden later verkocht! Het is dus iedereen aan te raden om een verhuurmakelaar in te schakelen als er problemen zijn met verhuren!

Comments are closed.