Hugo Boss geuren

Het parfum van Hugo Boss is luxe, gecombineerd met een beetje klassiek. U bent stijlvol tijdens alle gelegenheden waar u dit geurtje draagt. Naar kantoor of voor een feestje: de Hugo Boss geuren zijn de perfecte finishing touch voor de moderne man of vrouw.

 

Een complete stijl met het Hugo Boss parfum

Tegenwoordig is Hugo Boss een echt lifestyle merk. Maar het begon allemaal in de modewereld, waar Boss al snel naam maakte. Het modehuis startte in 1923 in het Duitse Metzingen. Al vanaf het begin was zijn visie dat de kleding chic moest zijn en elegantie uit hoorde te stralen. Hij zorgde voor verfijning in de mode. Ruim negentig jaar later, staat het label nog altijd bekend om deze verfijning en elegantie. Al draait het bij Hugo Boss al lang niet alleen meer om de mode. Want een goed imago, is pas compleet met een lekker parfum. En dat heeft Hugo Boss goed begrepen. Deze uitbreiding met een eigen parfumlijn, bleek een goede zet. De Hugo Boss geuren zijn een favoriet voor veel mannen en vrouwen over de hele wereld. Toch weet Hugo Boss als geen ander dat niet elk parfum bij iedereen past. Daarom zijn er twee lijnen te onderscheiden. Boss staat bekend als de exclusieve lijn van het merk. Hugo is voor een wat jonger en modieuzere doelgroep gemaakt.

 

De visie van Hugo Boss

De parfumlijn van Hugo Boss sluit precies aan op de visie die de modekoning al had met zijn kleding. Het Hugo Boss parfum is gemaakt voor sterke, zelfverzekerde mannen en vrouwen. Mensen die hun drukke zakelijke leven, succesvol weten te combineren met een mooi privéleven. Moderne mannen en vrouwen hebben een druk leven, en daar past de parfum van Hugo Boss perfect bij. Toch heeft Hugo Boss zelf, de lancering van de parfum nooit mee mogen maken. Want het eerste parfum kwam in 1985 op de markt, lang nadat Hugo Ferdinand Boss was overleden. Het bedrijf startte met een lijn voor mannen. Deze Hugo Boss herengeuren waren meteen een enorm verkoopsucces. Ook in de jaren die volgden, bleven geuren als Boss Elements en Hugo Boss Number One geliefd onder de heren. Pas jaren later creëerde Hugo Boss ook een parfumlijn voor vrouwen. Er werd een vleugje sensualiteit en verleiding toegevoegd aan deze Hugo Boss damesgeuren.

 

Hugo Boss bij Parfumforyou.nl

Modern, verleidelijk en elegant: dat zijn de sleutelwoorden die bij Hugo Boss passen. In de collectie is een grote diversiteit aan geuren te vinden. De warme, sensuele geur van Boss orange wordt afgewisseld met een bloemengeur van Hugo Boss Woman. En voor mannen is het de frisse Boss In Motion of Hugo Just Different. Voor al deze parfums kunt u terecht bij Parfum For You. Want ook u verdient de verfijning van de Hugo Boss geuren.

Comments are closed.