Hovenier in Hengelo nodig ?

Oudolfs wereld hovenier hengelo roem is gebaseerd op drie projecten er zijn hoofdzakelijk drie grote projecten die gerechtvaardigd Oudolfs wereldfaam: het ontwerp van de “tuinen van herinnering” voor de slachtoffers van 9/11 in Battery Park op het zuidelijkste puntje van Manhattan, de twee en een halve hovenier hengelo hectare Lurie tuin in Millennium Park in Chicago en de high line Park op het 2.3-kilometer, braaklegging voorstel in westelijke Manhattan.

Zelfs Oudolf ziet vandaag als “Ecosysteem engineer” die beantwoordt aan de voorschriften van de uitgestrekte beton-brute ISMS met de genezende kracht van de wildernis en probeert te houden van de bedreiging hovenier hengelo voor de biodiversiteit in het schaakspel. En er zijn dus vooral grote stedelijke gebieden met spectaculaire moderne architectuur op welke Oudolfs tuinen als hovenier hengelo een contrapunt aan beste ontvouwen. Voor hobbytuinders is Oudolfs van naturalistische ‘nieuwe Nederlandse Golf’ niet eenvoudig om stijl kopiëren.

“Als u boeken hovenier hengelo me persoonlijk willen zou, lezen van een van mijn negen boeken best vooraf, om te begrijpen van de theoretische basis van mijn werk”, Oudolf suggereert. Vervolgens kon je rijden, bijvoorbeeld, aan hem thuis van Hummelo in de Nederlandse Gelderland, om te kijken hovenier hengelo naar de uitvoering van de theorie in de praktijk. De privé tuin van Anne en Piet Oudolf is af en toe open aan het publiek (openingstijden en Routebeschrijving Zie oudolf.com) en de bestemming voor een bedevaart voor tuinders en tuin liefhebbers van hovenier hengelo over de hele wereld.

Comments are closed.