Hovenier in Haaksbergen nodig

Het is bijna hovenier in Haaksbergen vanzelfsprekend dat in 1864 , begon hij in vastgoed en opent een agentschap in Cannes Frejus straat ( rue Georges Clemenceau vandaag ) . De stad heeft nog maar 8000 inwoners . ” Hij had een natuurlijke kwaliteit in verband met zijn eerste baan : observatie , zegt Sylvain Boichut . Je kunt hovenier in Haaksbergen niet tekenen een prachtige tuin , in het landschap , ongeacht de locatie , zon. Het zal gebruiken in wat zou een van zijn vele handel geworden . ” Het is niet alleen verkopen of verhuren villa’s. Het biedt ook winkelen meubels en bagage van de klant, het fungeert als een bankier en , meer verrassend , is in het bedrijf van de wijn en likeuren . De hovenier in Haaksbergen Engels toevlucht moet kunnen whisky te vinden en , terug in Engeland , kunnen ze wijn of cognac om niet te ” vergeten hun tweede vaderland . ” In het kort , een voorloper van de klantrelatie .
Klanten: Britse socialite en Europese elite
” John Taylor was visionair . Het vestigde zijn klanten in hovenier in Haaksbergen een kleine kamer , thee aangeboden , praatte met hen om hun wensen te begrijpen . Er is niet haasten om te gaan rond 50 villa’s. Vooral omdat , op het moment, kon de reis lang duren . Het lijkt vanzelfsprekend nu , maar er is honderdvijftig jaar … ”
En wat klanten! Britse en Europese elite socialite : Oudere Prins van Wales , de Britse premier William Gladstone , de hertog van Alençon , de graaf van Parijs , Hertog van Guise , de grote Engels families , de eerste Amerikanen … ” , is het vaak zien lopen op de Croisette , arm in arm met de Prins van Wales , de latere koning Edward VII , “zegt GK Wilkinson . Hij zal de groep John Taylor leiden voor vijftig jaar , terwijl voor meer dan vijfentwintig jaar de functie , niet alleen ere Britse vice – consul . De kleine tuinman werd een opmerkelijke .
Ondertussen Cannes groeit en ziet de geboorte van prachtige eigenschappen , waarvan de meeste zal uiteindelijk worden verkocht via zijn agentschap : Villa Victoria , Springland het park met zijn villa op 5 hectare , de villa Montfleury Kasteel Horizon, Bellevue, etc. . Er was toen in het kantoor van het agentschap , een schat nu verdwenen : de verkoop te registreren. Een grote in leer gebonden boek dat 237 uitzonderlijke eigenschappen van de tijd , van het kasteel Garibondy met zijn 21 slaapkamers , huisje Ripert , hovenier in Haaksbergen bevat ” slechts 4 kamers , 2 toiletten … maar hovenier in Haaksbergen. “

Comments are closed.