Houtimport Best breidt leveringsprogramma glaslatten en houtspecialiteiten verder uit

Het leveringsprogramma van glaslatten en hout voor de kozijnen-, ramen-, deuren- en trappenindustrie wordt door Houtimport Best verder uitgebreid omdat de vraag stijgt. Daarnaast focust Houtimport Best zich meer en meer op houtspecialiteiten. De economie herstelt, de woningbouw trekt aan en Houtimport Best speelt daarop in door nu haar leveringsprogramma èn voorraadposities verder uit te breiden.

Glaslatten en houten gevelbekleding voor duurzaam gebruik
Natuurlijk wil iedereen die glaslatten of houten gevelbekleding aanschaft gedurende vele jaren plezier hebben van hun aankoop. Het is daarom belangrijk dat deze artikelen van het juiste hout zijn vervaardigd. Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid gaan hierbij samen. Duurzaam bosbeheer levert gezonde houtsoorten op. Houtimport Best begrijpt dit en gebruikt om deze reden voornamelijk hout met het FSC® keurmerk. Door verantwoord beheerde bossen te creëren blijft de houttoevoer in stand en de natuur beschermd.

Meer informatie en contact
Glaslatten (kopen) doet u bij Houtimport Best. Profiteer van snelle levering en plaats vandaag nog uw bestelling. Wij doen er alles aan om ons aanbod houtsoorten zo actueel en uitgebreid mogelijk te houden. Wij brengen u op de hoogte via onze nieuwspagina wanneer wij nieuwe houtsoorten in ons assortiment hebben opgenomen. Hou deze in de gaten zodat u altijd precies weet wat wij aanbieden!

Comments are closed.