Houten vloer renoveren?

Uw houten vloer renoveren

Veel mensen besluiten niet te gaan verhuizen, maar besluiten hun bestaande woning te renoveren of te verbouwen.

Houten vloer behouden door te renoveren

Als u uw bestaande parketvloer wilt behouden dan is het schuren/afwerken van uw vloer een absolute must. Om een niet zichtbare aanheling te creëren en het bestaande nieuwe gedeelte als één nieuwe vloer te doen samenvoegen is zeer specialistisch werk.De overgang van de bestaande vloer naar het nieuwe gedeelte van de uitbouw is niet meer zichtbaar, er is één geheel gecreëerd.

Een houten vloer renoveren

Voor vakkundige parketrenovatie bent u bij Coutinho aan het juiste adres. De eigen parketteurs zijn in staat uw oude parketvloer te renoveren door het vervangen van stroken en schuren en lakken van het parket. Na het schuren van de parketvloer kan in principe voor een afwerking in lak-was-olie-hardwax of skylt gekozen worden.
Het onderhoud verzorgen met de speciaal voor Coutinho parket en Traprenovatie ontwikkelde onderhoudsmiddelen voor parket.

Professionele renovatie houten vloer

Regelmatige bijscholingen zorgen ervoor dat de parketteurs alle voorkomende parketreparaties, zoals vaak lastige, aanhelingen en renovaties vakkundig kunnen uitvoeren. Niet voor niets werken wij voor diverse verzekeringsmaatschappijen als schadepartner.

Uw houten vloer renoveren?

Ook voor het renoveren van trappen bent u bij Coutinho aan het juiste adres. Of het nu gaat om het renoveren van een traditionele trap met losse tapis stroken of met het stairmasters Systeem.

Comments are closed.