Houten poorten maken | ROMASS weet raad

Defecte poorten maken? Schakel een echte vakman in

Dan ben je bij ROMASS aan het juiste adres! We hebben ruim 20 jaar ervaring in poorten maken van alle soorten en merken in heel België. Onze erkende techniekers maken alle merken en typen poorten. We lossen elke herstelling altijd zo snel mogelijk op, zodat je zo min mogelijk last hebt van de storing. Door ons uitgebreide netwerk van servicetechniekers zijn we 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om een storing aan te melden. We sturen zo spoedig mogelijk een technieker naar je toe om het probleem op te lossen.

Welke merken en types poorten maken de techniekers in België?

ROMASS heeft ruime ervaring met het maken van elke type poort die kapot is, zoals garagepoorten en industriepoorten, maar ook elektrische schuifpoorten of tuinpoorten. De techniekers beschikken over een ruime voorraad van reserve onderdelen waardoor kapotte onderdelen direct ter plaatse vervangen kunnen worden. Daarnaast kunnen we reparatieonderdelen leveren voor elk merk en type poort welke we maken, zodat je deze eventueel ook zelf kunt maken of kunt laten maken door een andere vakman.

Veel voorkomende poort herstellingen

Veel voorkomende problemen met een kapotte poort welke hersteld dient te worden aan poorten zijn problemen met de veren van de poort. Ook komen problemen met looprollen en gebroken hefkabels regelmatig voor. Daarnaast kan ROMASS ook problemen oplossen met sloten van poorten of met defecte loopwielen van poorten. Onze techniekers zijn professioneel opgeleid en worden jaarlijks bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen poorten. Dankzij de juiste kennis en onderdelen worden de meeste problemen binnen 2 uur opgelost.

No Cure No Pay

ROMASS heeft klanttevredenheid erg hoog in het vaandel staan. Zo werken we alleen met kwalitatieve onderdelen en vooraanstaande merken, zijn onze monteurs zeer professioneel en hoog opgeleid, verstrekken we enkel duurzame en kwalitatieve oplossingen en proberen we voor ieder budget een passende oplossing te vinden. Dit alles doen we om alle klanten een goede ervaring te bieden.

Een technieker nodig voor een poorten herstelling?

Wil je je poorten maken maar heb je geen idee hoe dit moet? Schakel ROMASS in. Een van onze vakkundige techniekers lost het probleem voor je op.

Comments are closed.