Horeca keukens showroom

Het belang van een goed ingerichte horeca keukens mag geenszins worden onderschat. Jij of je team moet hier de hele dag in werken en dan is het van belang dat de horeca keuken op jouw wensen is afgesteld. Geen horecagelegenheid of ondernemer is gelijk, iedereen heeft eigen wensen en ideeën en die worden graag door ons uitgevoerd. De basis wordt gelegd door te luisteren naar jou en je team en aan de hand daarvan komen wij met een horeca keuken oplossing op maat.

Horeca kookapparatuur

Uiteraard beginnen wij met levering van de beste horeca kookapparatuur, en hierbij houden wij rekening met jouw budget en jouw specifieke interieur. Je begrijpt dat de levering van een horeca keuken niet in één dag is geregeld. Er gaan veel gesprekken aan vooraf tussen onze adviseurs en jouw organisatie en wellicht ook je team. In dit proces sturen wij geregeld updates, tekeningen en 3D animaties, zodat wij op tijd kunnen bijstellen, indien nodig.

Gebruikersgemak en veiligheid zijn de kernwaarden bij het inrichten van een horeca keuken. Het is belangrijk bij het inrichten om ook te kijken naar de specifieke routing en looplijnen naar het restaurant of eetgedeelte. Uiteraard kijken wij ook naar de diverse richtlijnen op het gebied van veiligheid zoals HACCP en ARBO.

Het is ook altijd een goed idee om bij het begin een bezoek te brengen aan onze showroom. Je wordt hier volop begeleid en heeft daar alle gelegenheid om nieuwe ideeën op te doen en die in te zetten bij het ontwerpen van jouw nieuwe horeca keuken.

Comments are closed.