Hoog in de zoekmachines komen met uw bedrijf

Op de eerste zoekmachine optimalisatie dag van de conferentie werden de workshops in de SEMSEO Universiteit. Dit werd verwezen en besproken in kleine groepen over verschillende onderwerpen . Na een kort openingswoord door de gastheer en CEO van ABACUS Uwe Tippmann begonnen met de eerste workshop .

SEO / SEM Gereedschap

De spreker Thomas Schaller van het ABACUS team gezamenlijk een uitgebreid overzicht van verschillende betaalde en gratis tools . Deze matching en ondersteunende tools zijn afhankelijk van de taak gebied van keyword onderzoek naar de controle gepresenteerd. Dus naast het helpen van Google AdWords Keyword planner , tools zoals Übersuggest of Kai Hulpprogramma voor zoekwoorden voor keyword onderzoek. Met de hulp van Screaming Frog of zelfs de Google Webmaster Tool altbewehrtem de op – pagina-analyse en controleer de interne links kan worden vergemakkelijkt . Bij het toezicht op de pagina’s tools zoals de detectie van veranderingen of rang horloge worden aanbevolen . Deze lezing was een verrijkende ervaring voor zowel beginners als voor deelnemers met geavanceerde kennis .

Link Marketing

Deze lezing werd ook gehouden door Abacus medewerkers : Joanna Gropp en Schahram Poursoudmand sprak over de gevaren van het instellen van de link en de Google- updates in het afgelopen jaar dat de backlink gebouw duurzaam hebben beïnvloed . Vanwege dit , de verschillende manieren waarop u kunt nu beïnvloeden de link werd gepresenteerd. Dus de eerste dag van de conferentie werd louter lezing SEMSEO technisch voorbij. De avond evenement in de haven kan worden gebruikt om te netwerken.

Keynote door Kaspar Szymanski

De tweede SEMSEO – dag geopend met een keynote door Kaspar Szymanski . De voormalige werknemers van de Google Search Quality team gaf een inzicht in het ‘denken’ van de zoekmachines en geteld oorzaken van de veranderingen in de zoekmachine optimalisatie . De erkenning van de Keynote : Zoekmachines veranderen met de gebruikers en te reageren op de veranderende behoeften van de gebruiker . Dit maakt de user experience marketing in de nabije toekomst verder

Comments are closed.