Hoe vind je een erkende autoinkoper?

Aan een autoinkoper kun je je gebruikte auto verkopen. Veel particulieren hebben hier een fijner en veiliger gevoel bij dan bij de potentiële kopers die reageren op online advertenties. Voor je het weet tref je een oplichter. Dan is een erkende autoinkoper een goed alternatief. Maar waar vind je die nu zo snel?

Er vind een verschuiving plaats wat betreft auto’s die door een auto inkoper worden ingekocht. Niet zo heel lang geleden hadden merkdealers alleen maar oog voor gebruikte auto’s van een zeer jong bouwjaar. Maar nu nemen ze graag genoegen met auto’s van alle bouwjaren en merken.

Gebruikte auto zelf verkopen
Nu de oudere exemplaren populairder worden, is de kans groter dat je jouw gebruikte auto aan een autoinkoper kunt verkopen. Auto inkopers zijn namelijk met spoed op zoek naar gebruikte occasion modellen, omdat hun voorraad flink is geslonken door de afnemende vraag naar inruilmogelijkheden. De voorraad van dealer wordt niet meer aangevuld, omdat particulieren tegenwoordig meer geld ontvangen voor hun tweedehands auto als zij deze zelf verkopen. Het kan daarom erg lastig zijn je auto snel en veilig te verkopen tussen het hoge online aanbod van gebruikte occasions op grote advertentie sites.

Autoinkopers actief online
Consumenten zijn dus momenteel op zoek naar gebruikte auto modellen voor een betaalbare prijs. Verkoop daarom je auto aan een autoinkoper. Waar grote merkdealers eerder hun eigen autoinkopers in dienst hadden, maken ze tegenwoordig gebruik van de automakelaars van de autoinkoop site ikwilvanmijnautoaf.nl om oudere exemplaren in te kopen.

Autoinkopers aangesloten bij autoinkoop site
Ikwilvanmijnautoaf.nl is een voorbeeld van een autoinkoop site die internationaal werkt en waar jij gemakkelijk je gebruikte auto bij aan kunt melden. Meer dan 5.000 erkende auto inkopers zijn hierbij aangesloten, waardoor de autoinkoop site kan garanderen dat jij binnen een dag een hoge prijs voor je auto ontvangt.

Binnen tien minuutjes kun je je aanmelding voltooien door de gegevens van de auto achter te laten. Houd daarom sowieso je kenteken en kilometerstand bij de hand. De erkende autoinkoper kan een bod op jouw auto plaatsen in de afgeschermde veilingruimte. Het hoogste bod ontvang je vrijblijvend per email of telefoon. Tijdens de geplande overdracht ontvang je per direct het vrijwaringsbewijs en contant geld. Een snelle en veilige manier om je auto te verkopen aan een autoinkoper.

 

Comments are closed.