Hoe moet ik mijn nieuwe camper verzekeren?

Veel mensen vragen zich af welke camperverzekering ze moeten afsluiten bij aankoop van een gloednieuwe camper. U wilt hem liever niet tegen de dagwaarde verzekeren aangezien dit vaak een veel lager bedrag is dan dat u er voor betaald hebt. Een goede manier om een nieuwe camper te verzekeren kan zijn om hem tegen een nieuwwaarderegeling te verzekeren. Als u een jonge camper hebt is er ook een aankoopregeling of taxatieregeling mogelijk.

De dekking zelf

Naast de huidige waarde van de camper, zijn er natuurlijk ook nog andere zaken die meetellen tijdens het verzekeren. Heeft u bijvoorbeeld veel schadevrije jaren? Dan wordt dit als korting op uw premiebedrag verrekend. Als dit uw eerste camper is, dan kunt u uw schadevrije jaren van uw auto doorgeven wat ook zorgt voor een korting. Tot slot maakt u de keuze voor “WA beperkt Casco” of “All Risk” verzekeren. Wat de verschillen tussen deze verzekeringen zijn kunt u vinden op de website.

Vergelijk en kies

Op de website van “Camperverzekering.nl” kunt u eenvoudig verzekeringen vergelijken. Daarnaast kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen, waarbij u nog meer mogelijkheden kunt aankruisen. Vergelijk dus vandaag nog verzekeringen en ga veilig op pad met uw nieuwe camper! Direct naar de website? Klik dan op de volgende link: camperverzekering vergelijken.

Comments are closed.