Het laten verpakken

Ben jij op zoek naar een bedrijf dat voor jouw onderneming iets in de verpakkingen kan betekenen? Dan is de sociale werkplaats Utrecht van Packstore voor jou de oplossing. Deze sociale werkplaats heeft zich namelijk gespecialiseerd in het snel verpakken van vele zaken, en zij kunnen een verademing voor jouw onderneming zijn. Bovendien werkt de sociale werkplaats ook in de weekenden, en zelfs in de avonden in de weekenden, waardoor zij altijd snel jouw goederen kunnen verpakken. In samenwerking met Packstore was ondernemen nog nooit zo gemakkelijk en snel geweest.

Wat is een sociale werkplaats?

Een sociale werkplaats is een werkplaats waar iedereen een kans krijgt. Vaak werken hier namelijk ook mensen die een lange tijd niet meer hebben gewerkt, en bij de sociale werkplaats weer een kans krijgen. Mensen die bijvoorbeeld in een depressie hebben gezeten, of gewoonweg een arbeidshandicap hebben kunnen bij de sociale werkplaats aan het werk gaan. Op deze manier krijgen deze mensen weer een kans in het leven, en zien zij weer in wat werken is. Deze mensen zitten niet meer hele dagen thuis, maar kunnen nu ook weer naar iets uitkijken, namelijk het werken bij Packstore!

Dus ben jij een onderneming en zou jij graag jouw producten willen laten verpakken door Packstore? Bekijk dan snel de website van de specialist voor meer informatie over bijvoorbeeld de tarieven!

Comments are closed.