Het laten ontharen

Mijn vrouw gaat regelmatig naar een schoonheidssalon om al haar schoonheden regelmatig bij te werken. Wij zijn al een aantal jaren woonachtig in Amsterdam en willen graag hier onze hele leven blijven wonen. Amsterdam is een stad waar alles kan en mogelijk is, en dat heeft mij altijd al wel aangetrokken. Daarnaast hebben wij al onze vastigheden hier zitten, waar wij elke week standaard komen. Zo ook bij schoonheidssalon Amsterdam waar mijn vrouw maandelijks een keer langs gaat.

Permanent ontharen

Mijn vrouw heeft zich afgelopen maand ook permanent laten ontharen. Mijn vrouw werd helemaal gek van het scheren van haar benen, wat zij overigens altijd wel heel erg goed bij liep te houden. Toch vond ze het echter tijdverspilling om continu haar benen te scheren, en heeft zij daarom met ontharen Amsterdam contact opgenomen zodat deze haar helemaal weer zouden ontharen. Het ontharen is niet voor even, maar het ontharen bij ontharen Amsterdam is voor het leven.

Kijk voor meer informatie

Wil ook jij helemaal onthaard worden, omdat je gek wordt van het dagelijks/wekelijks of maandelijks scheren? Neem dan spoedig contact op met ontharen Amsterdam en zij zullen uw haren permanent verwijderen. Klik op de linkjes voor meer informatie over de schoonheidssalon!

Comments are closed.