Het is weer zo ver

Het is weer zo’n avond. Lekker gezellig in een restaurantje gegeten. Kussend naar huis gereden, samen op de bank nog een wijntje gedronken. En langzaam aan zijn jullie in bed beland, na een gezellige knuffelpartij op de bank.

Als man heb je er veel zin in, net als je vriendin. Dan is het moment daar je begint, om dan binnen een minuut klaar te zijn. Hoe vervelend.

En je had het jezelf zo voorgenomen, je wilde op tijd stoppen. Om te voorkomen dat het nu eens niet eerder gebeurde dan jij voor ogen had. Echter, je merkt gewoon dat je die controle mist.

Hoe hard jij ook een afspraak met jezelf maakt, het lukt maar niet om je er aan te houden. En nu?

Waarschijnlijk ontstaat er een gevoel van falen, misschien schaamte en anderen vervelende emoties. Misschien doe je alsof er niets aan de hand is, in de hoop dat je vriendin er niets van zegt. Of vertelt ze jou hoe vervelend zij het vindt.

Je wilt natuurlijk weten of er ligt aan het eind van de tunnel is? Jij wilt natuurlijk van je vroegtijdig klaarkomen af.  Zodat je het langer met haar volhoudt, jij haar kunt geven wat ze in jouw ogen verdient. Dat is een mooie gedachten.

En dat is ook zeker mogelijk alleen wees je er wel van bewust dat het trainen om later te komen. Dat daar tijd overheen gaat. Maar weet ook als jij eenmaal die controle hebt, ben jij er ook altijd vanaf!

In de plaats gelijk tips te geven van hoe jij controle over je climax krijgt. Is het slim om de tussen periode te bespreken.

Want je zal een periode overbruggen van te vroeg komen, tot het moment dat jij het lang genoeg volhoudt. In die periode zal je vallen en opstaan.

Het is dan ook verstandig om dit vooraf met je vriendin te bespreken. Vertel dat je aan het onderzoeken bent hoe jij het langer volhoudt. Maar dat het resulataat nog niet gelijk zal plaatsvinden.

En door daarbij ook te vertellen. Dat jij met een tweede onderzoek bezig bent. Een onderzoek om te ontdekken hoe jij haar nog meer kunt bevredigen en verwennen. Door die 2 dingen tegelijkertijd samen te voegen zal ze geen ‘nee’ kunnen zeggen.

Zullen jullie meer plezier krijgen, haal jij de druk bij jezelf weg en beginnen jullie aan een nieuw hoofdstuk.

Comments are closed.