Het coachen met paarden bij Sandra

Heeft u fysieke en/of emotionele klachten? En is er geen enkele therapie of iets dergelijks wat werkt? Of kunt u niet goed communiceren met uw paard en weet u niet wat u hier aan moet doen? Of loopt er iets mis in uw gezin of samen met u collega’s? Dan is er één gezamenlijke oplossing voor deze problemen. Dat is deze coaching met paarden van Sandra Coachen met Paarden.

Waarom coachen met paarden?

Coachen met paarden zal ervoor zorgen dat u weer goed kunt communiceren met paarden en uw andere volledige systeem. Daarnaast kunnen paarden ervoor zorgen dat de oorzaak van uw klachten bloot komen te liggen zodat u hier iets aan kunt doen. Dit komt onder andere doordat paarden zeer gevoelig zijn voor emoties en gevoelens en door middel van hun gedrag een soort van spiegel kunnen zijn. Als u therapie met paarden wilt, kies dan voor Sandra. Hier staat gelijkwaardigheid altijd centraal en Sandra staat bij veel verschillende instanties ingeschreven.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor het coachen met paarden? Ga dan naar de website voor alle informatie over de verschillen therapieën en mogelijkheden en om direct in contact te komen met Sandra voor vragen, opmerkingen of een afspraak.

Comments are closed.