Het autosloopbedrijf in Rotterdam en Den Haag

Het autosloopbedrijf

Vroeger waren er heel veel verschillende autosloperijen in Nederland en ook in Rotterdam en Den Haag maar door aangepaste regels en wetten is dat flink minder geworden. De sloperijen die er nu nog zijn moeten zich aan de richtlijnen van het ARN houden en heeft ook certificaten van het RDW nodig. Ook hebben de overgebleven sloopbedrijven een certificaat van KZD nodig (kwaliteit zorg demontage). De certificaten van de RDW hebben de bedrijven nodig om de vrijwaringbewijzen te kunnen verstrekken wanneer zij een auto mee nemen naar de sloop. De richtlijnen van de ARN zorgen er voor dat de bedrijven de auto’s op een milieubewuste manier slopen in Rotterdam en Den Haag.

Als een autosloop in Rotterdam en Den Haag niet aan deze verplichtingen voldoet kunnen zij flinke boetes verwachten wanneer er bij die sloop gecontroleerd wordt. Je kunt daarom ook beter in zee gaan met een autosloperij die wel aan de juiste richtlijnen voldoet en die over de juiste certificaten beschikt. De gecertificeerde bedrijven bieden je vaak ook meer geld voor jouw auto dan een niet gecertificeerd bedrijf.

De autosloopbedrijven in Rotterdam en Den Haag kunnen vaak ook de auto bij jouw thuis op komen halen. Dit is erg handig want zo voorkom je gevaarlijke situaties op de weg voor jezelf en jouw mede weggebruikers. Er zijn autosloopbedrijven die een vergoeding vragen voor het ophalen van jouw auto maar als je goed zoekt moet je ook een autosloopbedrijf kunnen vinden die jouw auto gratis op komt halen. Dat scheelt je wat geld en het kan er ook voor zorgen dat je nog een leuke financiële compensatie voor jouw eigenlijk niet meer te gebruiken auto kunt krijgen van het sloopbedrijf in Rotterdam en Den Haag.

Comments are closed.