Heerlijk in de infrarood sauna

Grisja de wellness Thermium is geen “normale” infrarood sauna, maar een unieke gepatenteerde product van RUKU-Manufaktur. De Membrane is de zeer effectieve ISO hout isolatie nl het oppervlak infrarood sauna verwarmingssysteem ingebouwd in de aan Moor alle randen. Ons systeem voor een maar die t-bar in tegenstelling tot specifieke, boekje Infrarood sauna Stralers liep, merkbaar “all-round warmtestraling”! Also available in termen van veiligheid maximale bescherming tegen alle brandwonden van slechte oog is het RUKU systeem: het religious warmte-systeem is nl dus onzichtbaar achter de houten lambrisering!

Het combineert de klassieke sauna aan de ene kant ontmoette de het slechte klimaat, een infrarood-cabine, stoom van nl aan de andere kant, toegevoegd aan de stoomgenerator Meditherm, aromatische baden van zelfs voldaan nl ontmoet Maxim paling 100 per cent van vochtigheid de RH. Dit is uniek.

Vergeleken ontmoette CWI infrarood cabines, klimaat dus mogelijk een aanzienlijk groter aantal is. Het Thermium klimaat biedt de klassieke sauna ontmoette ongeveer 80 ° C naast de gebruikelijke diepe nl middelgrote temperaturen. Bij deze infrarood sauna temperaturen het is duidelijk dat de noodzaak zijn wil borstvoeding na een infusie. This function is voorbij genoom deur de ingebouwde “Therme”, de getransformeerd de infusie op een particular koopjes ervaring! Infrarood sauna is gezond voor iedereen.

Comments are closed.