Guess sieraden kopen, verliefd op een Guess ring

Guess sieraden kopen bij een erkend verkooppunt

Guess sieraden kopen doe ik voortaan bij een erkend verkooppunt.  Helemaal gek ben ik Guess sieraden en regelmatig laat ik me dan ook verleiden tot Guess sieraden kopen. Dit doe ik dan bij mijn vaste adres, de plaatselijke trendshop. Nu was ik tijdens een dagtripje in een Limburgse plaats, tevens de provincie waar ik woon, en heb me gek laten maken om ook tijdens dit uitje over te gaan tot Guess sieraden kopen. Nou, had ik me maar twee keer bedacht, want al na een paar weken begonnen de Geuss sieraden te verkleuren. Ik natuurlijk terug naar de shop waar ik de Guess sieraden gekocht heb, maar helaas boden ze daar geen enkele garantie! Ze bleken namelijk geen officieel verkooppunt te zijn. Het betrof een Guess ring en een Guess armband

Guess ring en Guess armband verkleurd

Onverrichter zaken ging ik weer naar huis, met een rot gevoel uiteraard. Met name de Guess ring had een dermate verkleuring dat ik de ring eigenlijk niet meer kon dragen.  Maar ik liet het er niet bij zitten en ben met de Guess ring gegaan naar mijn vaste adres waar ik normaal mijn Guess sieraden kopen doe. En wat een service! Ze namen daar de Guess ring meteen in en ik mocht zelfs een nieuwe Guess ring uitzoeken. Ze zouden het dan wel regelen met de leverancier. Ik natuurlijk helemaal blij!

Ringen kopen doe ik voortaan alleen nog bij mijn vertrouwde trendshop

Ringen kopen, zo nam ik me voor na dit staaltje van op en top service, doe ik alleen nog bij mijn vertouwde adres. Ringen kopen doe ik natuurlijk niet elke dag, maar als ik dat dan doen moet ik ook ergens op terug kunnen vallen mocht er met de ring iets mis zijn. Ringen kopen met garantie of ringen kopen zonder garantie. Nou dan weet ik het wel voor de toekomst!

Comments are closed.