Goedkoop en voordelig leasen van allerlei modellen auto’s

In steeds meer situaties kunnen werknemers goedkoop en voordelig een auto van de zaak leasen. Het is daarmee mogelijk om ook privé een degelijke en moderne auto te rijden waar u altijd op kunt vertrouwen. Deze leaseauto’s zijn geschikt om op een zakelijke afspraak te kunnen verschijnen, maar ook om in het weekend de kinderen naar de voetbal te brengen. Hier is slechts één auto voor nodig.

Door veranderingen in werkcontracten ontstaan verschillende soorten leaseopties
Zakelijk leasen is voor veel mensen een bekend begrip, maar er zijn tegenwoordig steeds meer mogelijkheden om een auto heel goedkoop en voordelig privé te leasen. Zo kan een startende ondernemer kiezen voor een zogenaamde occasionlease, waarbij een leasecontract voor een gebruikte auto kan worden opgesteld. Dit kan voor veel beginnende ondernemers een voordelige optie zijn wanneer een medewerker slechts een contract heeft voor bepaalde tijd. Zo kan een werkgever wel de optie van een leaseauto aanbieden, maar zit hij niet meteen vast aan een leasecontract van 60 maanden. Daarnaast kunnen werkgevers ook kiezen voor een shortlease optie, waarbij er voor een veel kortere tijd een leasecontract wordt afgesloten. Deze vorm van voordelig leasen is steeds meer in opkomst, omdat werkgevers minder vaak langlopende contracten aan hun werknemers aan kunnen bieden. Veel leasebedrijven spelen in op deze trend door hun leaseopties te versoepelen en leasecontracten voor minder lange tijd aan te bieden.

Voorraadlease
Om voordelig en goedkoop te kunnen leasen, hebben veel leasebedrijven ook speciale leaseauto’s beschikbaar die direct uit voorraad leverbaar zijn. Hierdoor kunnen leaseauto’s binnen een zeer korte tijd worden geleverd, tegen een zeer voordelig leasetarief. Zo passen steeds meer leasebedrijven hun leaseopties aan om werknemers auto’s te bieden die ze voordelig en goedkoop kunnen leasen. 

Comments are closed.