Glazen douchewand | Badkamerinterieur

Uw badkamer interieur

Het interieur van uw woning is waarschijnlijk helemaal ingericht naar uw smaak! Voor uw badkamer is dit niet anders. Ook voor uw badkamer zijn er tegenwoordig vele mogelijkheden om het interieur volledig naar eigen zin te maken. Denk bijvoorbeeld aan een wasbak naar keuze en een mooie spiegel. Hierbij zijn er ook veel glazen meubels die tegenwoordig steeds meer voorkomen in de moderne badkamer. Denk hierbij aan een glazen douchewand, glazen douchecabine, glazen wasbak en een glazen binnendeur. Glas laat veel licht door en zorgt dus voor ruimtelijk aanzicht. De badkamer is vaak niet de grootste kamer in uw woning, dus een groter ogende badkamer kan geen kwaad. Hierbij komt dat glas een stijlvol uiterlijk heeft. Al met al zorgen deze voordelen ervoor dat glazen meubels steeds vaker worden gebruikt.

Comfort in de badkamer

Een glazen douchewand of een gehele glazen douchecabine zorgt ervoor dat tijdens en na het douchen de warmte behouden blijft. Dit zorgt voor meer comfort, zeker in koude wintermaanden. Hierbij komt dat dit glas gemakkelijk is te reinigen. Om te zorgen dat de badkamer wat comfortabeler wordt kan er gedacht worden aan dubbel glas voor de badkamer.

Privacy

Zeker in een badkamer is privacy erg belangrijk. In de meeste gevallen wordt bijvoorbeeld een glazen douchecabine hierom geleverd in melkglas. Deze matte glassoort zorgt ervoor dat er wel licht door het glas schijnt, maar er niet doorheen gekeken kan worden. Wel zo prettig!

Comments are closed.