Giorgio Armani en zijn parfum

Het parfum van Giorgio Armani zorgt voor die echte finishing touch. Fris en zomers of luxe en passievol: deze parfumlijn heeft een uitgebreide variatie aan geuren. Dit is een mooi cadeau voor uzelf of uw partner. Want zowel dames als heren, kunnen genieten van deze heerlijke geurtjes.

 

Armani en zijn parfum

De Italiaan Giorgio Armani werd bij het grote publiek bekend als modeontwerper. In de jaren zeventig startte hij zijn bedrijf in modestad Milaan. Daar boekte hij al snel het ene succes na het andere. Maar alleen mode was voor hem niet genoeg. Om zijn klanten een totaalplaatje te kunnen leveren, sloeg hij aan het experimenteren met diverse geuren. Dit resulteerde in 1982 in zijn eerste Armani parfum voor dames. De geur werd op de markt gebracht onder de naam Armani. Dit werd een enorm verkoopsucces en een uitbreiding van de parfumlijn, kon dan ook niet uitblijven. Armani kreeg een vervolg in populaire geuren als Acqua di Gio, Armani Code, Emporio SHE en Emporio HE.

 

Geïnspireerd door het leven

Giorgio Armani is een echte Italiaan, die houdt van een leven vol luxe, verfijning en elegantie. En dat komt terug in de geuren die hij creëert voor de dames en heren. Hij laat zich bij zijn parfum voor dames onder andere inspireren door de geur van bloemen en de klassieke schoonheid van vrouwen. Zo komt de kracht van de vrouw en haar sensualiteit naar voren in geurtjes als Code Luna en Armani Idole. Zijn liefde voor de Middellandse Zee komt ook regelmatig langs als inspiratiebron. Dit gegeven wordt gebruikt bij Acqua di Gio, de eerste geur die hij maakte voor de heren. Het is een parfum dat is geïnspireerd op het eiland Pantelleria, waar de modekoning vaak zijn vakanties spendeert. Maar bovenal hebben alle Armani geuren die tijdloze elegantie, waar Italianen om bekend staan.

 

Armani bij Parfum For You

De parfumlijn van Giorgio Armani is eindeloos: van zoete, verleidelijke vrouwengeuren, met een vleugje vanille tot frisse Armani herengeuren die u meteen in mediterraanse sferen brengen. Al zijn verschillende parfums zijn stijlvol en eenvoudig, maar ze weten toch altijd een emotie op te roepen. Het is deze combinatie die zorgt voor de vele, wereldwijde fans. Daarom mag deze bijzondere lijn natuurlijk niet ontbreken bij Parfum For You. Laat u verleiden door alles wat Armani u te bieden heeft.

Comments are closed.