Gezond de herfst in met een slowjuicer

In het najaar beginnen vaak de eerste verkoudheidjes op te treden en krijgen mensen last van hun keel. De weerstand gaat omlaag, en daar zit je meestal niet op te wachten. Hoe houd je dit tegen? Nou onder andere door voldoende vitaminen binnen te krijgen. Dit kan op een lekkere manier in een sapje gemaakt in een van de slowjuicers.

Hoe werkt een slowjuicer?

Een slowjuicer perst tot 30% meer sap uit een vrucht of groente dan  andere persapparaten doen. Daarnaast wordt bij een slowjuicer geen warmte gebruikt waardoor er meer vitaminen bewaard blijven en je sapje dus gezonder is. Je kan er uiteenlopende dingen mee maken, behalve de heerlijkste sappen kan je bijvoorbeeld ook een gezond soepje maken of een lekkere saus voor over bijvoorbeeld de pasta. Alles zit boordevol vitamines, daar kan je de winter wel mee door!

Waar kan je deze kopen?

Een bekende aanbieder van slowjuicers is slowjuicers.be, zij verkopen diverse slowjuicers van hoogstaande kwaliteit en makkelijk in gebruik. Deze kan je eenvoudig via de website online bestellen en dan komt de slowjuicer naar je toe!

Meer weten over slowjuicers?

Op de website vindt je allerlei handige informatie en inspiratie voor recepten. Ben je overtuigd? Dan kan je meteen de slowjuicer kopen.

Comments are closed.