Gezamenlijke oplossing met een mediator

Gaat u scheiden? Of heeft u een arbeidsconflict? Dan wilt u natuurlijk dat de situatie niet uit de hand gaat lopen. Het liefste wilt u dat er zo snel mogelijk een oplossing komt zonder dat u en de andere partij niet meer normaal met elkaar om kunnen gaan. Meestal stappen mensen al snel naar de rechten, welke een oplossing gaat voorleggen. Meestal eindigt dit in wantrouwen en één ontevreden partij. Daarom kiest u niet voor een rechtszaak, maar voor een mediation.

Een mediation

Mediation heeft hetzelfde doeleinde als een rechter, namelijk het vinden van een oplossing. De manier waarop deze gevonden wordt gaat echter totaal anders. Er is een werkwijze gevonden die ervoor zorgt dat er een oplossing op tafel komt zonder dat één van de partijen hier niet tevreden mee is en waardoor er geen vijandigheid en/of wantrouwen over en weer komt. Het enige wat hiervoor moet gebeuren is een gezamenlijke oplossing waar beide partijen blij mee zullen zijn. De mediator is niet degene die deze oplossing verzint, maar gaat deze samen met u op tafel krijgen. Dit gebeurt in een informele en zeer prettige sfeer.

Interesse?

Wilt u graag een conflict oplossen met behulp van een mediator? Ga dan naar de website. Hier vindt u alle informatie en de contactgegevens voor het stellen van vragen of het maken van een afspraak.

Comments are closed.