Geweldige nieuwe collectie van De Kunstboer

De Kunstboer Kinderkleding met een vette knipoog

Zoals vast al wel bekend is, zijn we bij Coole Kinderkleertjes helemaal gek op de collecties van De Kunstboer! Niet alleen de kinderkleding vinden we geweldig, ook de tassen en rugzakken van de hand van De Kunstboer zijn wat ons betreft helemaal het einde.

We zijn dan ook helemaal in onze nopjes met de nieuwste collectie kinderkleding die De Kunstboer heeft uitgebracht. En natuurlijk vind je een heel groot gedeelte van deze collectie online in onze shop!

De Kunstboer bij Coole Kinderkleertjes

 

De Kunstboer Kinderkleding voor Winter 2016/2017

Voor het gemak noemen we het de nieuwe Wintercollectie 2016 van De Kunstboer, maar eigenlijk zou Jim de Boer het hele gebeuren van winter-en zomercollecties laten voor wat het is en gewoon enkele keren per jaar nieuwe jongenskleding, meisjeskleding en tassen uitbrengen. En als het aan ons ligt, zeggen we, laat maar komen die nieuwe items, maakt niet uit wanneer! We will love them anyway! Want onze liefde voor de creaties van De Kunstboer gaat waarschijnlijk nooit meer over. Wij zijn helemaal fan van de kleurrijke, gekke, over-the-top kleding voor jongens en meisjes en de super gave, opvallende tassen en rugzakken.

De Kunstboer Kinderkleding

 

De Kunstboer Meisjeskleding

Voor de meiden zitten er natuurlijk weer de meest geweldige jurkjes in de nieuwe collectie van De Kunstboer. En zoals altijd spelen dieren weer een hoofdrol in de prints die levensgroot en haarscherp op de jurkjes te zien zijn. In de collectie zitten echte winterjurkjes met lange mouwen en gemaakt van een lekker dikke katoenen jersey. De jurkjes zijn heerlijk comfortabel en hebben een mooie smalle pasvorm. Daarnaast zijn ze 100% kleur- en wasecht, waardoor ze ook na tig keer wassen nog even prachtig zijn.

De prints hebben allemaal dezelfde achtergrond, een sprookjesachtig bos in een kleur passend bij het jurkje. Op de voorgrond zien we op elk jurkje een andere dierenprint met heel veel prachtige details, zoals we van De Kunstboer gewend zijn.

De Kunstboer Jurkjes voor meisjes

Naast de jurkjes met lange mouwen, zitten er ook enkele jurkjes met korte mouw in de collectie. Ook deze jurkjes zijn uitgevoerd in prachtige kleuren en hebben op het voorpand een geweldige De Kunstboer print. Deze jurkjes kunnen nu al perfect gedragen worden en in de winter combineer je ze met een hip vestje en legging of maillot en je meisje is helemaal trendy! En de prints van Unicorns en een heuse Pegasus zijn ook helemaal hot!

De Kunstboer Jurkjes voor meisjes

De Kunstboer is vooral bekend vanwege zijn geweldige jurkjes voor de meiden, maar ook de longsleeves van de hand van Jim de Boer zijn helemaal te gek. Ook in deze nieuwste collectie zien we weer enkele pareltjes. En ook voor de longsleeves geldt dat de levensgrote prints op het voorpand echt haarscherp zijn en de shirts zijn door het gebruikte materiaal 100% was- en kleurecht, waardoor ze oneindig vaak gewassen kunnen worden.

De Kunstboer Longsleeves voor Meisjes

De Kunstboer Jongenskleding

Wat we een beetje jammer vinden is dat de jongescollecties van De Kunstboer altijd tamelijk klein zijn. Ook in deze nieuwe collectie zitten maar 4 longsleeves voor jongens. Maar de jongensshirts die in de collectie zitten zijn wel super cool!

De Kunstboer Longsleeves voor Jongens

De kleuren van de longsleeves zijn geweldig en de prints weer heerlijk over-the -top! Met deze prints grijpt De Kunstboer terug naar het verleden. En het panda shirt is daarentegen weer helemaal futuristisch. In ieder geval zullen de jongens zelf de shirts helemaal te gek vinden. Met zo’n gaaf De Kunstboer shirt waan je je als vanzelf in een spannend jongensboek!

De Kunstboer Outlet

Naast de kinderkleding uit de nieuwste collectie van De Kunstboer vind je bij Coole Kinderkleertjes ook een uitgebreid aanbod van De Kunstboer in onze Kinderkleding Outlet. Hier shop je de vrolijke, hippe kinderkleding van De Kunstboer met wel heel coole kortingen!

En natuurlijk ontbreekt ook de tassencollectie van De Kunstboer niet in onze shop.

 

Comments are closed.