Gevelbekleding laten schilderen voor uw woning

Gevelbekleding vervaardigd uit hout geeft uw huis een authentieke uiterlijk en promoveert daarnaast de waarde behoorlijk. Een degelijk categorie gevelbekleding is gevelbekleding hout dat gecoat is met ISI paint dat uw gevel een extra bescherming geeft tegen regen wordt opgespoten met behulp van deskundige technieken voor het aanbrengen van industriële verf. Onze impregnatie van uw gevel is onderhoudsarm en wordt vaak al in binnen 24 uur gerealiseerd.
Een recent opgeleverd project van ons is een een nieuwbouw woning in Oldenzaal waarbij onze collega’s de gehele gevelbekleding geschilderd hebben. Wanneer u kiest voor een professionele coating voor uw bedrijfspand, heeft uw bedrijfspand een stuk meer aanzien.

Wij komen graag bij u langs om de stand van zaken ter plekke te analyseren, zodat wij de hoeveelheid uren werk kunnen evalueren. Na controle kunnen wij een passende prijsopgave opstellen. Om u een zonneklaar idee te geven van de bekleding voor uw gevel, hebben wij foto’s geplaatst van ons laatst gerealiseerde werk. Daarom leggen wij de verschillende aspecten uit die het plaatsen van een kwalitatief goede impregneren van uw gevel. Zo zullen wij het oppervlak nooit verven voordat het is geschuurd is met de bandschuurmachine. Wanneer u gebruik maakt van onze diensten, weet u zeker dat de coating op een juiste manier is aangebracht op uw gevelbekleding.

Comments are closed.