Gevaren op het werk

Ben jij op zoek naar een specialist die voor jou een risico inventarisatie en evaluatie kan opstellen voor jouw bedrijf? Dan zit je bij HMPA aan het juiste adres! Deze specialist kan precies voor jou in kaart brengen, waar in jouw onderneming de gevaren zitten. Vaak zie je in grote fabrieken dat er enorm veel mensen werken, maar het pand en de machines gewoonweg zeer onveilig zijn. Je wilt voor een veilige omgeving voor jouw werknemers zorgen, en dit begint allemaal met een evaluatie die HMPA voor jou compleet op kaart zet.

Rekening houden met gevaren

De specialist zal tijdens het opstellen van de inventarisatie en evaluatie rekening houden met de gevaren die zich voor kunnen doen in het bedrijf. Zo is het altijd gevaarlijk om in de buurt van een machine te werken. De specialist noteert hierbij de gevarengrootte, de kans erop, en hoe erg een verwonding bij de desbetreffende machine kan zijn en het combineren van een risicoscore. Op basis van alle cijfers creëren zij vervolgens een rapport, waarin een vereist veiligheidsniveau bereikt moet en gaat worden.

Wil jij meer informatie over een risico inventarisatie en evaluatie door HMPA? Surf dan snel naar de website en maak direct een vrijblijvende afspraak!

Comments are closed.