Geld verdienen met artikelen schrijven

Gemakkelijke en betrouwbare manier om snel geld te verdienen
Met het schrijven van artikelen die dan via bepaalde websites op het internet zullen gepubliceerd worden, kan je op een gemakkelijke manier geld bijverdienen bovenop je normale inkomen. Je hoeft je bij geen enkele officiële overheidsinstantie aan te melden of een BTW nummer aan te vragen. Er zijn in principe 2 manieren om met het schrijven van artikelen op een leuke manier geld te verdienen.

Onmiddellijk geld na aanvaarding
Een eerste manier om geld te verdienen met het schrijven van artikelen is via websites waar je artikelen schrijft in opdracht van andere websites. Het grote voordeel is dat je onmiddelijk na goedkeuring en aanvaarding van je tekst door de opdrachtgever je je geld ontvangt. De vergoeding wordt vastgelegd per woord. Om als schrijver aan de slag te kunnen gaan, hoef je slechts een voorbeeldtekst in te dienen en je vergoeding hangt af van hoe hoog ze de kwaliteit en je schrijverstalent beoordelen.

Geld verdienen via advertenties bij jouw artikelen
Je hebt ook websites die door jou geschreven artikelen verzamelen en waardoor je dan geld kan verdienen met het aantal kliks die de advertenties opbrengen die tussen jouw artikel werden geplaatst. Hier bekom je 50% van deze opbrengsten. Je kan er ook voor kiezen om zelf een website op te stellen en dan zijn alle opbrengsten van deze advertenties voor jou.

Comments are closed.