Fotostudio voor webshop

Fotostudio voor webshop

Het belang van goede productfoto’s
Als je een eigen webshop hebt, dan ken je het belang van goede productfotografie. Een mooie, duidelijke productfoto kan je klanten helpen overtuigen jee product aan te schaffen. Je kunt er voor kiezen een professionele fotograaf in te schakelen om de foto’s te maken, maar het is goed mogelijk dat daar hoge kosten bij komen kijken. Zeker als je regelmatig nieuwe producten in je assortiment krijgt zorgt dit ook voor veel regelwerk. Zelf de foto’s maken is dan beter, mits je ervoor zorgt dat je de juiste spullen in huis hebt om foto’s van hoge kwaliteit te maken. Met de producten van FotoCube bouw je eenvoudig een eigen fotostudio, waar je snel perfecte productfoto’s mee maakt.

Een fotostudio van FotoCube

Op FotoCube.nl vind je alle producten van FotoCube overzichtelijk bij elkaar. Zo kun je hier onze speciale FotoCube lichttent kopen. Dit is de ideale tool voor het maken van professionele foto’s. Met behulp van deze fototent heb je bij het maken van productfoto’s geen last van schaduwen of reflecties. Eigenlijk kan geen enkele fotostudio zonder FotoCube. We verkopen de FotoCube in formaten van 50 centimeter tot 150 centimeter. Als je toch nog grotere foto’s wilt maken, dan hebben we de FotoCube Big Box voor je in de aanbieding. Deze is perfect geschikt voor grotere voorwerpen, maar ook bijvoorbeeld om mensen in te fotograferen.

Maak in je eigen fotostudio 360 graden foto’s

Als je jouw fotostudio nog verder uit wilt breiden, dan vind je hiervoor ook producten op FotoCube.nl. Zo hebben wij ook een complete set in de aanbieding voor als je 360 graden foto’s wilt maken. Met een dergelijke foto kun je jouw klanten pas echt goed alle kanten van een product laten zien. 360 graden foto’s zijn een professionele toevoeging aan elke webshop, die het klanten makkelijker maken om een beslissing te nemen. We verkopen een basis 360 graden set, maar ook een studio set voor als je vaker gebruik maakt van je fotostudio. De set wordt compleet geleverd met de software die nodig is om 360 graden foto’s te produceren en op je site te zetten.

Gespecialiseerde pakketten voor elke fotostudio

We willen het je op FotoCube.nl zo makkelijk mogelijk maken om specifieke productfoto’s te maken. Stel dat je een webshop hebt die gespecialiseerd is op het gebied van kleding, bestel dan onze Kleding fotografie studio. Deze studio wordt compleet geleverd met paspop, hengelstatief en belichting. We kunnen deze studio ook helemaal voor je installeren. Zo hebben we meer gespecialiseerde fotostudio’s, onder andere voor modelbouwfotografie, tassen, speelgoed, eten & drinken en meer. Op onze website vind je alle informatie die je hierover nodig hebt, met uitgebreide beschrijvingen van al onze verschillende pakketten. Hier lees je ook alles over onze FotoCube en 360 graden fotografie. Je kunt ons ook altijd vragen stellen als je meer wilt weten. We staan je graag bij met advies. Neem dan ook vandaag nog contact met ons op!

Comments are closed.