Fotograaf Huren platform maakt vliegende start!

Begin dit jaar werd Fotograaf Huren gelanceerd, een geavanceerd platform voor het zoeke, vergelijken en boeken van een professionele fotograaf door heel Nederland. Onlangs besteedde het weblog Photofacts aandacht aan Fotograaf Huren met een artikel over profielpagina’s voor fotografen. Fotograaf Huren kwam in dat artikel als beste uit de bus.

Sindsdien groeit het platform snel. Geen wonder want het platform is het nieuwste en meest moderne middel om een fotograaf door heel Nederland te zoeken. Aangesloten fotografen hebben een persoonlijke profielpagina met daarop een korte introductie, portfolio foto’s én recensies door opdrachtgevers.

Fotograaf Huren heeft tot doel om een waardevol platform te zijn voor zowel fotografen als voor opdrachtgevers. Voor potentiële opdrachtgevers die een fotograaf zoeken om ze te helpen makkelijk te zoeken, te sorteren en te filteren op bijvoorbeeld prijs or beoordeling. Voor fotografen omdat ze meer online exposure hebben waardoor ze meer opdrachten zullen binnenhalen.

Omdat ze een maximum aantal fotografen per stad registreren, kan daarvan slechts een beperkt aantal fotografen profiteren. Het platform biedt de fotografen diverse mogelijkheden voor extra promotie. Bijvoorbeeld door een blog over fotografie te schrijven of hun visie op een bepaald specialisme te plaatsen. Deze artikelen worden vervolgens gedeeld met de bezoekers van het platform. De gedachte hierachter is dat ze door samen te werken hun gezamenlijke doel kunnen bereiken.

Fotograaf gezocht? Ga naar Fotograaf Huren!

Comments are closed.